Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου

Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου

Mάσκες με… μουστάκι φόρεσε το προσωπικό του Ογκολογικού Κέντρου στο πλαίσιο του μήνα για την ευαισθητοποίηση του αντρικού καρκίνου. 

H Τράπεζα Κύπρου βρίσκεται και πάλι δίπλα στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, ως διαχρονικός συνεργάτης του στηρίζοντας την συμμετοχή του, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της εκστρατείας Movember, που αφορά στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τον αντρικό καρκίνο.  

Αυτή τη χρονιά λόγω της πανδημίας, γιατροί, νοσηλευτές αλλά και όλο το προσωπικό του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, φωτογραφήθηκαν, φορώντας προστατευτικές μάσκες με μουστάκι -σήμα κατατεθέν του Movember- που σχεδιάστηκαν ειδικά για τον μήνα ευαισθητοποίησης από το Movember Cyprus 2020. 

Επέλεξαν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα μέσα από ένα φιλμάκι, σχετικά με την πρόληψη του αντρικού καρκίνου αλλά και του καρκίνου γενικότερα.

Στην ιστοσελίδα του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, www.bococ.org.cy/el/mathe-gia-ton-karkino, το κοινό μπορεί να ενημερωθεί γενικά για τον καρκίνο, την πρόληψη, θεραπείες και άλλες πληροφορίες.  

Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, που εργάζεται προς όφελος των καρκινοπαθών και της κοινωνίας ευρύτερα για περισσότερο από δυο δεκαετίες, κατατάσσεται μεταξύ των πλέον διακεκριμένων νοσοκομείων από άποψη λειτουργικών και ποιοτικών προτύπων. Σε μεγάλο βαθμό, χάρη στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, η Κύπρος παρουσιάζει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά επιβίωσης ανάμεσα στις χώρες-μέλη του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης. Από το 1998 χρονιά ίδρυσής του, μέχρι και το 2019, εγγράφηκαν και έκαναν θεραπεία 40.700 ασθενείς, δηλαδή το 60% περίπου των περιπτώσεων που έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο στην Κύπρο.

 

Home