Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Septemberfest: Επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο Πάρκο Ακαδημίας

Offsite Team -
05.08.2022 - 18:22

Septemberfest: Επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο Πάρκο Ακαδημίας

Έρχεται το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Μπύρας της Κύπρου, η μαζικότερη εκδήλωση όλης της Κύπρου!!!!! – από 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και 7 Σεπτεμβρίου 2022 στο Πάρκο Ακαδημίας στην Αγλαντζιά!

Η in2bet παρουσιάζει το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Μπύρας της Κύπρου που διοργανώνει η εταιρεία DISPLAY ART PLC για εντέκατη συνεχή χρονιά, από την 1η μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2022, το SEPTEMBERFEST NICOSIA BEER FUN FESTIVAL. Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα και στήριξη του Δήμου Αγλαντζιάς και της Σχολικής Εφορείας Αγλαντζιάς.

Το SEPTEMBERFEST NICOSIA BEER FUN FESTIVAL είναι το πρώτο μεγάλο Φεστιβάλ που διοργανώθηκε στην Κύπρο, άρχισε το 2011 και είναι αυτό που έμαθε ο κόσμος και το εμπιστεύεται. Η φιλοσοφία, το περιεχόμενο, το στήσιμο του και ο χώρος που πλέον διεξάγεται, δηλαδή το Πάρκο Ακαδημίας, θεωρούνται τα τέσσερα βασικά στοιχεία της επιτυχίας του και μπορεί κάποιος να δηλώσει ότι είναι παρόμοιο με άλλα γνωστά Φεστιβάλ Μπύρας που διοργανώνονται στην Ευρώπη.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον ίδιο χώρο όπως κάθε χρόνο δηλαδή στο καταπράσινο Πάρκο Ακαδημίας στην Αγλαντζιά, χωρητικότητας μέχρι 15 χιλιάδων επισκεπτών με άνετους χώρους στάθμευσης. Θα είναι ανοικτό από την 1 μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου από τις 19.00-24.00. Η είσοδος θα είναι €10,00 για όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ. Είσοδος ελεύθερη για παιδιά ηλικίας μέχρι 12 χρονών (απαραίτητη συνοδεία από γονείς).

Το φετινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεπερνάει κάθε προηγούμενο! Συμμετέχουν  καταξιωμένοι καλλιτέχνες με μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, ροκ και ποπ βραδιές και πολλά άλλα καλύπτοντας όλες τις ηλικίες και ενδιαφέροντα. Ανάμεσα τους είναι ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΟΠΟΥΛΟΣ, ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ, οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ, ο ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ με τους PROSPECTUS, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ με Γιώργο και Κατερίνα Κακοσαίου, ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ ΜΕ ΠΑΣΧΑΛΗ για μία εκπληκτική βραδιά 80’s – 90’s και άλλοι.

Το μήνυμα του φετινού Φεστιβάλ προς τη Νεολαία παραμένει σταθερό και είναι :

Όχι στα ναρκωτικά!

Όχι στον αλκοολισμό!

Όχι στην νεανική παραβατικότητα!

Όχι στη βία στα γήπεδα!

Ναι στην ζωή!

Περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και ενημέρωση για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Φεστιβάλ που είναι

www.septemberfest.com.cy

https://www.facebook.com/NicosiaBeerFestival/

Η Λευκωσία διασκεδάζει σε ρυθμούς μπύρας!!!!! CHEERS!!!!

Presented by in2bet

Χορηγός: PRINGLES και ARTION

Χορηγοί Επικοινωνίας: SFERA 96,8 & ACTIVE 107,4

Διαδικτυακοί Χορηγοί Επικοινωνίας: ΑΛΦΑ ΚΥΠΡΟΥ & alphanews.live

Χορηγός OUT OF HOME MEDIA: ADBOARD

Επίσημος Αερομεταφορέας: CYPRUS AIRWAYS

Χορηγός Φιλοξενίας: SEMELI HOTEL

Υπό την Αιγίδα και Στήριξη: Δήμου Αγλαντζιάς και Σχολικής Εφορείας Αγλαντζιάς

Για περισσότερες πληροφορίες: 22485420

Προπώληση εισιτηρίων διαδικτυακά στο www.soldoutticketbox.com κατάστημα ARTION Bakery-Delicatessen-Espresso Bar στη Λευκωσία.

Home