Τώρα η Hellas Direct ασφαλίζει και μηχανές - Γρήγορα & οικονομικά

Τώρα η Hellas Direct ασφαλίζει και μηχανές - Γρήγορα & οικονομικά

Η ασφάλεια μηχανής ισχύει μόνο για την Ελλάδα - Στην καλύτερη τιμή και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες

Περιμέναμε πώς και πώς αυτό το νέο και ναι είναι πλέον γεγονός. Η Hellas Direct πλέον ασφαλίζει και μηχανές στην Ελλάδα.  Ναι ναι, αν είσαι μηχανόβιος δικαιούσαι να χαμογελάς αφού ξέμπλεξες με την ασφάλεια της μηχανής σου, ένα σημαντικό βραχνά που σου δημιουργούσε κατά καιρούς προβλήματα. 

Και… καλό timing 

Και μας αρέσει και το timing (βλέπε διακοπές) που η Hellas Direct άρχισε να ασφαλίζει και μηχανές αφού τώρα μπορούμε να… σαλπάρουμε με την μηχανή μας για τις διακοπές μας και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Αν είσαι σε δίλημμα πάντως ‘’Διακοπές με μηχανή vs διακοπές με το αυτοκίνητο’’ , δες ΕΔΩ το απόλυτο crash test και είμαστε σίγουροι ότι θα σε βοηθήσει να πάρεις την καλύτερη απόφαση για εσένα. 

Αν είσαι μηχανόβιος λοιπόν το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την Hellas Direct και θα ξέρεις ότι η μηχανή σου είναι σε καλά χέρια. Μια εγγυημένη, αξιόπιστη φιλική και ανθρώπινη εταιρεία όπως η Hellas Direct. Και όλα αυτά στην καλύτερη τιμή της αγοράς η οποία ‘’τρέχει’’ και όλες τις διαδικασίες στο τσακ μπαμ.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι με βάση στοιχεία, κάθε 2 λεπτά ένας νέος πελάτης ασφαλίζεται στην Hellas Direct. Οι λόγοι πολλοί και πιο κάτω μπορούμε να δούμε μερικούς από αυτούς.

Γιατί η Hellas Direct μπορεί και σου δίνει την καλύτερη τιμή

 • Digital σε όλα. Χωρίς χαρτούρα, χωρίς χάσιμο χρόνου. Πιο γρήγορα και πιο οικονομικά.
 • Πλήρης Διαφάνεια. Χωρίς μικρά γράμματα, χωρίς πονηρούς όρους και κρυφές χρεώσεις. Πληρώνεις αυτό που βλέπεις

Άμεση αποζημίωση

Σε περίπτωση ατυχήματος, η Hellas Direct είναι αμέσως δίπλα σου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Απλές διαδικασίες χωρίς ταλαιπωρία. 

Απλά καλείς στο 212 222 9900 και αν χρειάζεσαι έρχεται δίπλα σου βοήθεια. Η δήλωση γίνεται και τηλεφωνικά σε μόνο λίγα λεπτά. Εύκολα και γρήγορα. Σου στέλνουν τη δήλωση μέσω email ή Viber, της ρίχνεις μια ματιά και στέλνεις τις φωτογραφίες από τις ζημιές στην μηχανή. Και καθάρισες. Αυτό είναι όλο. Αρκεί να σου πούμε ότι το 50% των ζημιών κλείνει σε 48 ώρες!

Όσο για το συνεργείο, μπορείς να βρεις πάνω από 1400 στην digital πλατφόρμα της Hellas Direct. Βρίσκεις το καλύτερο στη γειτονιά σου και απολαμβάνεις και αποκλειστικές προσφορές λόγω Hellas Direct. 

Οι καλύψεις που σου παρέχει η Hellas Direct

 • Αστική Ευθύνη/Υλικές Ζημιές
 • Αστική Ευθύνη/Σωματικές Βλάβες
 • Υλικές Ζημιές από Ανασφάλιστο
 • Φροντίδα Ατυχήματος
 • Ιατρικές Συμβουλές
 • Παροχή Νομικών Συμβουλών
 • Επιπλέον Καλύψεις
 • Οδική Βοήθεια
 • Νομική Προστασία

Δες ΕΔΩ περισσότερα στοιχεία για όλες τις καλύψεις.

Μπες στο Hellas Direct και πάρε προσφορά. Θα εκπλαγείς…

Home