Άννα Μ. Ψυχαράκη:Η πρώτη συνέντευξη της νικήτριας του Big Brother

Άννα Μ. Ψυχαράκη:Η πρώτη συνέντευξη της νικήτριας του Big Brother

«Έχω ένα χάρισμα διορατικότητας»

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η μεγάλη νικήτρια του Big Brother που κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» με την Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε για την 3μηνη εμπειρία της στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και τις σχέσεις με τους πρώην συγκατοίκους της.

«Αυτό ήμουν, αυτό είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω. Έχω ένα χάρισμα διορατικότητας… Με το που θα δω έναν άνθρωπο, βλέπω και την καρδιά του. Ήταν πολύ δύσκολα και πολύ όμορφα μέσα στο σπίτι. Ωραιοποιώ τις δυσκολίες, ώστε να επιβιώνω. Η ζωή είναι ωραία όταν είναι δύσκολη» είπε μεταξύ άλλων η 36χρονη δικηγόρος με καταγωγή από την Κρήτη. «Με είχαν παρεξηγήσει… Δέθηκα πολύ με το σπίτι του Big Brother. Όλα αυτά που είδατε από μένα ήταν αλήθεια. Ίσως ήμουν η μόνη από τους συγκατοίκους που δεν είδαν αυτό το έπαθλο ως χρηματικό. Το έβλεπα ως έπαθλο αγάπης, το έλεγα συνέχεια. Ήμουν πολύ κοντά με τον Jay, δεν ήταν Έλληνας. Εγώ τον αγάπησα».

 

Και συνέχισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της: «Πάντα δικαιολογούσα τους συγκατοίκους μου και τους έδινα αγάπη. Δεν με απασχολεί ποιος με συμπαθούσε και ποιος όχι. Δεν συμβαδίζουμε με όλους τους χαρακτήρες. Προσπαθούσα να βρίσκω τρόπους να τους κάνω όλους να γελάσουν. Πήγα εκεί για να περάσω τα όμορφα μου μηνύματα, να τους μάθω πράγματα, όσα μου έχουν μάθει και εμένα άνθρωποι που έχω έρθει σε επαφή. Ένιωσα πολλές φορές ότι μου πατούσαν τις αξίες μου, ότι μου τις κατέστρεφαν. Αλλά πάντα τους δικαιολογούσα».  

protothema.gr

Home