Κερδίστε τη Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Κερδίστε τη Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Κερδίστε τη Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Τι θα γινόταν αν μπορούσαμε να επαναφέρουμε την φυσική ικανότητα της επιδερμίδας μας να παράγει υγρασία και να ενυδατώνετε όπως όταν είμαστε μωρά;

Τώρα μπορείτε να δώσετε στην επιδερμίδα σας τη δύναμη να ενυδατωθεί από μόνη της. Η νέα Moisture Surge72-Hour Auto-Replenishing Hydrator με ενεργό νερό Αλόης και Καφεΐνη, βοηθά την επιδερμίδα να δημιουργήσει τη δική της εσωτερική πηγή νερού. Χρησιμοποιώντας επίσης Υαλουρονικό Οξύ το οποίο κρατά μέχρι και 1000 φορές το βάρος του σε νερό και ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα.

Η ενισχυμένη φόρμουλα αναζωογονεί την επιδερμίδα στη στιγμή με μία έκρηξη ενυδάτωσης που αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας κατά 152%! Τη διατηρεί σχεδόν διπλάσια ενυδατωμένη στο τέλος της ημέρας σε σχέση με πριν. Η επιδερμίδα είναι “γεμάτη” και δροσερή για 72 ώρες - ακόμα και αφού πλύνετε το πρόσωπό σας! Πάντα με σύνθεση που αποδίδει μέγιστα αποτελέσματα χωρίς ερεθισμό.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ενυδατική κρέμα 2 φορές τη μέρα και σε σημεία του σώματος όπου υπάρχει έντονη ξηρότητα όπως αγκώνες, φτέρνες ή και στις άκρες των μαλλιών. Δοκιμάστε την σαν μάσκα προσώπου 5 λεπτών ή ακόμα και σε συνδυασμό με το αγαπημένο σας υγρό bronzer όπως το Sun-Kissed Face Gelee για μία διακριτική και φυσική ηλιοκαμένη λάμψη.

Ένα πρωτοποριακό προϊόν που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς! 

Δοκιμασμένο να μην προκαλεί αλλεργία - 100% χωρίς άρωμα – Oil-free

2 νικητές θα κερδίσουν από μία Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator των 50ml.
 
Λάβε μέρος στον διαγωνισμό.
 
Home