Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Το φεστιβάλ Φέγγαρος, μετατρέπεται σε διαδικτυακό Fengaros Reacts

Offsite Team -
11.01.2021

Το φεστιβάλ Φέγγαρος, μετατρέπεται σε διαδικτυακό Fengaros Reacts

Thumbnail
Όλες οι πληροφορίες

Είμαι παντέρημος, 

Όσο κι ο φέγγαρος, 

ψηλά-ψηλά. 

Το καλοκαίρι του 2020, το φεστιβάλ Φέγγαρος θα συμπλήρωνε 10 υπέροχα, μουσικά και φεστιβαλικά χρόνια. 

Δυστυχώς ένεκα των περιορισμών για τη μετάδοση της πανδημίας της COVID-19, το φεστιβάλ αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας, το κοινό δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τις παραστάσεις των καλλιτεχνών και οι καλλιτέχνες στερήθηκαν τη σκηνή. Εκτός από τους επί σκηνής καλλιτέχνες, πολύ επαγγελματίες αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες ένεκα της νέας πραγματικότητας. 

Σε αυτούς τους τόσο ζοφερούς καιρούς, παρόλο που μπορεί να αισθανόμαστε παντέρημοι, στην πραγματικότητα βρισκόμαστε όλοι, μαζί, κάτω από τον ίδιο φέγγαρο. Σε αυτό το πλαίσιο και για αυτό το λόγο, το Φεστιβάλ Φέγγαρος αντιδρά και επανέρχεται δυναμικό και διαδικτυακό. 

Το καλοκαιρινό φεστιβάλ Φέγγαρος, μετατρέπεται σε διαδικτυακό Fengaros Reacts και από την Κυριακή 10 έως και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, δίνει την ευκαιρία στο μουσικόφιλο κοινό, να παρακολουθήσει δωρεάν και διαδικτυακά από τις σελίδες Fengaros Festival και Louvana Records στο Facebook, καθώς και από το κανάλι της Louvana Records στο YouTube παραστάσεις 10 Κυπρίων καλλιτεχνών. 

Το κοινό θα μπορεί να συντονιστεί και να παρακολουθήσει όλες τις παραστάσεις, ενώ από τώρα και μέχρι το τέλος του φεστιβάλ θα μπορεί να υποστηρίξει τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες κάνοντας εισφορές και αγοράζοντας τα προϊόντα τους.

Στήριξη τόσο στους διοργανωτές του φεστιβάλ όσο και στους καλλιτέχνες προσφέρουν και οι Giraffes in the Kitchen.  Αντιλαμβανόμενες τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν από τις επιπτώσεις των περιορισμών και των απαγορεύσεων, στηρίζουμε έμπρακτα και ζητάμε από όσους μπορούν να κάνουν το ίδιο. 

Μέχρι να χορέψουμε αγκαλιά κάτω από τον ίδιο φέγγαρο…

Πληροφορίες για την παρακολούθηση των δωρεάν παραστάσεων, του προγράμματος αλλά και τον τρόπο ενίσχυσης των καλλιτεχνών:

https://www.fengaros.com/reacts

 

Home