Α.Κυριάκου: Η μητέρα της πήγε να δει τον εγγονό της από το τζάμι

Α.Κυριάκου: Η μητέρα της πήγε να δει τον εγγονό της από το τζάμι

ΒΙΝΤΕΟ - Ξέσπασε σε κλάματα ο Λαμπρινός – Ήθελε να αγκαλιάσει τη γιαγιά του

Πολύ δύσκολες είναι οι μέρες που διανύουμε λόγω κορονοϊού, με τον αριθμό των κρουσμάτων στην Κύπρο να αυξάνεται καθημερινά, ενώ χθες βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, προέβη σε διάγγελμα όπου ανακοίνωσε αυστηρότερα μέτρα. 

Μέσα από τα social media πολλά είναι τα γνωστά πρόσωπα της εγχώριας showbiz που παροτρύνουν τον κόσμο να «Μένει σπίτι», προφυλάσσοντας με αυτό τον τρόπο τους εαυτούς τους, αλλά και τους γύρω τους. 

Ανάμεσα τους και η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Άντρεα Κυριάκου, που απ’ την πρώτη στιγμή περιορίστηκε σπίτι μαζί με τον σύζυγο και τον μικρό τους γιο, δείχνοντας μας μάλιστα πως περνούν την ημέρα τους. 

Χθες ωστόσο, το όμορφο μοντέλο είχε μια συγκινητική επίσκεψη, καθώς πήγε η μητέρα της να δει έστω και έξω από το τζάμι τον μικρό της εγγονό, λόγω κορονοϊού. Η κ. Μαίρη βρίσκεται πάντα στο πλευρό της κόρης της, ενώ πολλές είναι οι φορές που προσέχει τον μικρό Λαμπρινό όταν η ίδια έχει επαγγελματικές δραστηριότητες. 

>>> Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από showbiz στο mylife <<<

Η Άντρεα Κυριάκου μάλιστα έστειλε ένα δυνατό μήνυμα στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Γιατί τα αυστηρότερα μέτρα είναι απαραίτητα; Για να μπορέσουμε να αγκαλιάσουμε ξανά τους αγαπημένους μας μία ώρα νωρίτερα! Για να μη ζούμε σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Για να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας και σε όλα όσα αγαπάμε. Τη μαμά μου είχα να τη δω 10 μέρες. Την είδα σήμερα. Πίσω από ένα τζάμι. Ανήκει στις ευπαθείς ομάδες όπως πολλοί. Ο Λαμπρινός ξέσπασε σε κλάματα γιατί δεν τον αγκάλιασε όπως συνήθιζε μόλις τον έβλεπε. Ας συνετιστούμε όλοι για να τελειώσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτή η πανδημία. Μοιράστε αγάπη, όση δίνεις τόση περισσότερη έχεις». 

Home