Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αλέξης Παππάς - Αθηνά New York: Μόλις χώρισαν

Offsite Team -
10.01.2022 - 21:59

Αλέξης Παππάς - Αθηνά New York: Μόλις χώρισαν

Τι συνέβη;

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Αλέξη Παππά και της Αθηνάς New York, οι οποίοι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, The Bachelor. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του YouWeekly οι δυο τους φαίνεται πως αποφάσισαν να πορευτούν χωριστά στη ζωή, μιας και η Αθηνά βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και δεν σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα. 

Να θυμίσουμε ότι ο Αλέξης και η Αθηνά πέρασαν χωριστά τις διακοπές των Χριστουγέννων, αφού μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του ριάλιτι και την προβολή του τελικού, η νικήτρια θέλησε να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Επιπρόσθετα, αίσθηση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι η Αθηνά στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον τελικό δεν είχε αναφερθεί στον Αλέξη Παππά, αφού χαρακτηριστικά είχε γράψει: «Προς όλους τους νέους θαυμαστές μου… Σας ευχαριστώ πολύ που με παρακολουθήσατε και με στηρίξατε σε αυτό το ταξίδι! Είμαι για πάντα ευγνώμων για όλους σας. Είμαι ενθουσιασμένη που διαβάζω τα μηνύματά σας και ανυπομονώ να μιλήσω μαζί σας!! Σας αγαπώ όλους!!!!! Σ’ αγαπώ πολύ πολύ!!!!!».

mylife.com.cy

Μόνο το 2% μπορεί να βρει τη λύση σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση

Offsite Team -
30.06.2022 - 22:04

Μόνο το 2% μπορεί να βρει τη λύση σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση

Μια εικόνα οπτικής ψευδαίσθησης ενός Ουκρανού καλλιτέχνη έχει προκαλέσει σύγχυση στο διαδίκτυο

Μια εικόνα οπτικής ψευδαίσθησης έχει μπερδέψει τόσο πολύ τους ανθρώπους που μόνο το 2% του πληθυσμού μπορεί να βρει τη λύση.

Την εικόνα μοιράστηκε ο Ουκρανός καλλιτέχνης Ολέγκ Σούπλιακ, ο οποίος δημιουργεί έργα οπτικής ψευδαίσθησης. Το συγκεκριμένο σχέδιο που έχει βάλει δύσκολα στον κόσμο, περιλαμβάνει τέσσερις γυναίκες, αλλά δεν είναι εύκολο να τις βρεις. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να εντοπιστούν όλες.

Στην εικόνα είναι εμφανής μια γυναίκα με μακριά και πυκνά μαλλιά, αλλά στην πραγματικότητα κρύβονται άλλες τρεις. Ο Όλεγκ αποκαλεί το έργο τέχνης ένα κομμάτι συμβολικής σύνθεσης στο σουρεαλιστικό στυλ.

Η λύση

  • Η μία γυναίκα είναι δίπλα στο μάγουλο της γυναίκας που είναι εμφανής.
  • Η δεύτερη είναι είναι κολλημένη πάνω στο δεξί μπράτσο της κεντρικής γυναίκας της φωτογραφίας
  • Η τρίτη που είναι και η πιο δύσκολη να εντοπιστεί είναι στο στομάχι της κεντρικής γυναίκας

Μια οπτική παραίσθηση είναι «η αντίληψη ενός εξωτερικού οπτικού ερεθίσματος όπου δεν υπάρχει». Ένα ξεχωριστό αλλά σχετικό φαινόμενο είναι μια οπτική ψευδαίσθηση, η οποία είναι μια παραμόρφωση ενός πραγματικού εξωτερικού ερεθίσματος.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις ταξινομούνται ως απλές ή σύνθετες:

  • Οι απλές οπτικές ψευδαισθήσεις αναφέρονται επίσης ως μη σχηματισμένες οπτικές ψευδαισθήσεις και στοιχειώδεις οπτικές ψευδαισθήσεις. Αυτοί οι όροι αναφέρονται σε φώτα, χρώματα, γεωμετρικά σχήματα και μη διακτιτλα αντικείμενα. Αυτά μπορούν να υποδιαιρεθούν περαιτέρω σε φωσφαίνια τα οποία είναι χωρίς δομή, και φωτοψίες οποίες είναι με γεωμετρικές δομές.
  • Οι σύνθετες οπτικές ψευδαισθήσεις αναφέρονται επίσης ως σχηματισμένες οπτικές ψευδαισθήσεις. Είναι καθαρές, ρεαλιστικές εικόνες ή σκηνές όπως άνθρωποι, ζώα, αντικείμενα, μέρη κ.λπ.

Πηγή: gazzetta.gr

Home