Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

The Bachelor: Χώρισαν Παναγιώτης Βασιλάκος & Νικολέτα Τσομπανίδου

Offsite Team -
08.04.2021

The Bachelor: Χώρισαν Παναγιώτης Βασιλάκος & Νικολέτα Τσομπανίδου

Το τριαντάφυλλο του «Bachelor» Παναγιώτη στη Νικολέτα μαράθηκε σε λιγότερο από έξι μήνες.

Ούτε εξάμηνο δεν έκλεισαν μαζί η Νικολέττα Τσομπανίδου και ο Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος μετά το τέλος του ριάλιτι του Alpha και αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Η Νικολέττα Τσομπανίδου, νικήτρια του Bachelor, ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή Happy Day το πρωί της Πέμπτης, το χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Συγκεκριμένα, η νεαρή τσιρλίντερ, λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση του ριάλιτι αγάπης, μίλησε για την απόφαση που πήραν με τον παρουσιαστή του Battle of The Couples να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Η Νικολέττα ανακοίνωσε αποκλειστικά στο κανάλι που την ανέδειξε ότι χώρισαν αλλά συστήνει σε όλες τις κοπέλες να ζήσουν την εμπειρία του ριάλιτι.

«Με βρίσκετε σε ένα πολύ καλό σημείο της ζωής μου. Έχω έρθει μόνιμα στην Αθήνα να συνεχίσω τις σπουδές μου. Το Bachelor είναι μια μοναδική εμπειρία. Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε πλέον μαζί. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος στην αρχή όταν βγήκαμε, είχαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του, αλλά δεν είχε happy ending δυστυχώς. Και οι δυο είμαστε πολύ φιλόδοξα άτομα, οπότε τι να πω; Κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Θα το ξαναέκανα, κοιτάω μόνο μπροστά» είπε.

 

Πηγή: reader.gr

Home