Βγήκε ραντεβού στα τυφλά με άντρα & κατέληξε καραντίνα σπίτι του!

Βγήκε ραντεβού στα τυφλά με άντρα & κατέληξε καραντίνα σπίτι του!

Απίστευτο περιστατικό!

Τα βίντεο που η γυναίκα ανεβάζει καταγράφουν την καθημερινή ζωή της στο σπίτι του άντρα με τον οποίο βγήκε Blind Date κι αναγκάστηκε να παραμείνει σε καραντίνα για τον κορονοϊό.

Viral στα social media έγιναν οι περιπέτειες μιας γυναίκας από την Κίνα, όταν άρχισε να δημοσιεύει βίντεο από την καθημερινότητά της στο σπίτι ενός άντρα με τον οποίο βγήκε blind date, ακριβώς όταν οι κινεζικές αρχές απομόνωσαν την πόλη Ζενγκζού για να περιορίσουν νέα ξεσπάσματα του κορονοϊού.

«Γίνομαι πολύ γριά κι έτσι οι γονείς μου μού κανόνισαν πάνω από 10 ραντεβού στα τυφλά» σχολίασε η γυναίκα, στο κοινωνικό δίκτυο WeChat.

Όπως ανέφερε η νεαρή γυναίκα, επρόκειτο να συναντήσει τον συγκεκριμένο άντρα στο πλαίσιο του πέμπτου κατά σειρά ραντεβού στα τυφλά κι ήθελε να της δείξει το ταλέντο του στη μαγειρική.

Έτσι την προσκάλεσε στο σπίτι του για να της κάνει το τραπέζι. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν ακριβώς όπως οι δύο νέοι περίμεναν, μιας κι αμέσως αφού τελείωσαν το φαγητό τους, η πόλη μπήκε ξαφνικά σε lockdown.

Μην μπορώντας να φύγει από το σπίτι –είχε πάει στη γειτονική πόλη για να γνωρίσει μερικούς πιθανούς γαμπρούς στην περιοχή– η γυναίκα άρχισε να καταγράφει σε βίντεο την αναγκαστική συγκατοίκησή της με τον άγνωστο άντρα και να ανεβάζει τα κλιπάκια στα social media.

Μάλιστα, σε κάποια από αυτά ο άντρας φαίνεται να μαγειρεύει ή να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, ενώ η νεαρή γυναίκα ξεκουράζεται.

Τα βίντεο έγιναν αμέσως viral στα social media, με τους περισσότερους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να σχολιάζουν ότι είναι μοιραίο αυτό το ζευγάρι να ζήσει μαζί.

Βέβαια, έβαλε και ο κορονοϊός λιγουλάκι το χεράκι του γι’ αυτό.

Εσείς, τι λέτε; Εσείς τι θα κάνατε εάν είσαστε στη θέση αυτού του κορονο-ζευγαριού;

Home