Δερμάτινη τσάντα μεταφοράς καρπουζιού: Κοστίζει 1000 δολάρια

Δερμάτινη τσάντα μεταφοράς καρπουζιού: Κοστίζει 1000 δολάρια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ: Μόλις κυκλοφόρησε

Το εργοστάσιο Tsuchiya Bag Factory έχει παράδοση στις αλλόκοτες τσάντες για όλες τις εποχές και ούτε αυτή την φορά απογοήτευσε.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Μετά την χειραποσκευή για την ασφαλή μεταφορά... χιονανθρώπων το χειμώνα (βλ. παρακάτω φωτογραφίες), τώρα τα δημιουργικά μυαλά της εταιρείας σχεδίασαν και λανσάρουν την τσάντα μεταφοράς (ενός και μόνο) καρπουζιού σε τιμή που αντιστοιχεί σε εκατοντάδες καρπούζια.  

Η ‘Watermelon Bag’ θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό κομματιών - μόλις 21 - και θα κοστίζει 1.003 δολάρια η καθεμία, σύμφωνα με την τρέχουσα ισοτιμία. 

1

2

3

4

5

6

Αποτελείται από 60 διαφορετικά κομμάτια και προορίζεται για την στυλάτη μεταφορά ενός καρπουζιού από το σούπερ μάρκετ στο σπίτι. Ένα άνοιγμα στο πάνω μέρος της χειραποσκευής αφήνει το φως να μπει και τα χρώματα του δέρματος να ταιριάξουν αρμονικά με την ριγέ, πράσινη φλούδα του φρούτου. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Το δέρμα Vachetta εγγυάται αντοχή και ελαστικότητα για αμέτρητες (;) μεταφορές καρπουζιών, ενώ το απαλό εσωτερικό προστατεύει και διατηρεί το βαρύ φρούτο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τσάντα ανεβαίνει σήμερα στα ράφια των φυσικών καταστημάτων ενώ από τις 15 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμη και στην ιστοσελίδα της εταιρείας. 

Εδώ και η τσάντα χιονανθρώπου, για όσους ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν το σετ. 

Α

ΑΑ

lifo.gr

Home