Διάσημη Youtuber αποκάλυψε ότι είναι διεμφυλική (vid)

Διάσημη Youtuber αποκάλυψε ότι είναι διεμφυλική (vid)

Είναι γνωστή με το όνομα NikkieTutorials, την οποία ακολουθούν 12,7 εκατομμύρια άνθρωποι στο YouTube

Μία διάσημη Youtuber που μετράει εκατομμύρια ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε μέσω βίντεο ότι είναι διεμφυλική, καθώς δέχθηκε απειλές για δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης πληροφορίας.

Σ’ ένα βίντεο που ανήρτησε την Τρίτη, η διάσημη Youtuber από την Ολλανδία, Νίκι ντε Γιάχρ, γνωστή με το όνομα NikkieTutorials, την οποία ακολουθούν 12,7 εκατομμύρια άνθρωποι στο YouTube και 13,3 εκατομμύρια στο Instagram, μοιράστηκε τα νέα με τους θαυμαστές της.

Η 25χρονη YouTuber, έγινε γνωστή χάρη στα μαθήματα μακιγιάζ που παραδίδει, εξηγεί στο βίντεο ότι θα προτιμούσε να επιλέξει η ίδια τη στιγμή που θα αποκάλυπτε ότι είναι διεμφυλική, όμως «αυτή η ευκαιρία χάθηκε»εξαιτίας προσώπων που απειλούσαν ότι θα δημοσιοποιούσαν αυτήν την πληροφορία στα ΜΜΕ.

«Όταν ήμουν νεότερη, γεννήθηκα σε λάθος σώμα, γεγονός που σημαίνει ότι είμαι διεμφυλική. Το να γυρίζω αυτό το βίντεο είναι τρομακτικό, όμως είναι (και) τόσο απελευθερωτικό», υπογράμμισε συγκινημένη.

«Δεν πίστευα ότι θα έλεγα αυτά σήμερα σε όλους εσάς προκειμένου να τα δει όλος ο κόσμος, όμως μου κάνει, τελικά, καλό να το κάνω. Είναι καιρός να απελευθερωθώ και να είμαι πραγματικά ελεύθερη», εξηγεί η Νίκι ντε Γιαχρ στο βίντεο, το οποίο το έχουν δει ήδη 17 εκατομμύρια φορές στο YouTube έως το απόγευμα της Τρίτης.

Η YouTuber απηύθυνε επίσης μήνυμα σε πρόσωπα που την εκβιάζουν, κρίνοντας «τρομακτικό να ξέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπορούν να σεβαστούν την πραγματική ταυτότητα κάποιου».

Η ολλανδική οργάνωση προάσπισης των διεμφυλικών Transgender Netwerk Nederland χαιρέτισε το βίντεο της νεαρής γυναίκας, κρίνοντας πως είναι «πολύ σημαντικό» οι διάσημοι να σπάνε τα ταμπού.

Τα μαθήματα μακιγιάζ της Νίκι ντε Γιάχρ την έκαναν μία από τις διασημότερες YouTuber σε αυτόν τον τομέα. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Αμερικανούς αστέρες, μεταξύ άλλων την πρωταγωνίστρια τηλεριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν, όπως και τις τραγουδίστριες Λέιντι Γκάγκα και Κέιτι Πέρι, μεταδίδει το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ολλανδίας NOS.

reader.gr

Home