Δημοσιογράφος «πνίγεται» για το ρεπορτάζ&το twitter την τρολάρει

Δημοσιογράφος «πνίγεται» για το ρεπορτάζ&το twitter την τρολάρει

Κάπου όμως το παράκανε και το twitter, ως συνήθως, την τιμώρησε πολύ σκληρά.

Οι δημοσιογράφοι συχνά κάνουν απίθανα πράγματα για χάρη του τέλειου ρεπορτάζ. Έτσι σκέφτηκε μάλλον και μια Ινδή δημοσιογράφος που της είχε ανατεθεί να ετοιμάσει ένα βίντεο για τις πλημμύρες που χτύπησαν την Ινδία. Κάπου όμως το παράκανε και το twitter, ως συνήθως, την τιμώρησε πολύ σκληρά.

Το ρεπορτάζ μιας Ινδής δημοσιογράφου για τις πλημμύρες στην Ινδία έπιασε πάτο. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, με τη βοήθεια πρωτόγονων ειδικών εφέ, εμφανίστηκε στα λασπόνερα μέχρι το λαιμό.

Μάλιστα, στο τέλος του ρεπορτάζ εξαφανίστηκε από το πλάνο, με μόνο τα χέρια της να φαίνονται έξω από το νερό, μιμούμενη τα θύματα των πλημμυρών.

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια των χρηστών του twitter ήταν κάτι λιγότερο από κολακευτικά, με αρκετούς να μιλούν αντί για ένα ρεπορτάζ για τις καταστροφές, για ένα καταστροφικό ρεπορτάζ.

Στο μυαλό των περισσοτέρων σχολιαστών ήρθε ένα παλαιότερο ρεπορτάζ, αυτή τη φορά ενός Πακιστανού δημοσιογράφου που έκανε ανάλογη υποβρύχια εμφάνιση αλλά χωρίς τη βοήθεια ειδικών εφέ.

Στο χορό των βιτριολικών σχολίων μπήκαν και μερικοί δημοσιογράφοι που συνέχισαν την πλάκα χωρίς ίχνος συναδελφικής αλληλεγγύης.

Home