Έχασε τη δουλειά της και έγινε εκατομμυριούχος από το OnlyFans!

Έχασε τη δουλειά της και έγινε εκατομμυριούχος από το OnlyFans!

Η Γκρέισι Κέι, έχασε τη δουλειά της στην καραντίνα του περασμένου Μαρτίου

Η Γκρέισι Κέι, έχασε τη δουλειά της στην καραντίνα του περασμένου Μαρτίου και από αυτοαπασχολούμενη κομμώτρια έγινε εκατομμυριούχος πουλώντας «πικάντικες» φωτογραφίες και βίντεο στο OnlyFans.

«Καμιά φορά με τσιμπάω να δω αν ονειρεύομαι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή είναι η δική μου ζωή. Κάποιες μέρες κάθομαι απλά στην παραλία όλη μέρα και δουλεύω από το κινητό μου» λέει η Γκρέισι στο Leeds Live.

«Νομίζω ότι τον επόμενο μήνα θα ξεπεράσω το ένα εκατομμύριο σε κέρδη. Είναι τρελό το ποσό. Νομίζω ότι έγινα τόσο δημοφιλής επειδή ξεκίνησα στο lockdown που όλοι ήμασταν σπίτι» λέει η Κέι.

«Πριν δεν θα ξόδευα ποτέ πάνω από 60 ευρώ για ένα ζευγάρι παπούτσια ή μια τσάντα και τώρα αγοράζω μόνο επώνυμες μάρκες αν και τα περισσότερα χρήματα τα ξοδεύω για την οικογένειά μου» υπογραμμίζει.

«Όταν έμεινα χωρίς δουλειά πανικοβλήθηκα. Οι λογαριασμοί “έτρεχαν” κι εγώ δεν είχα κανένα εισόδημα. Τότε μια φίλη μου μου είπε για το OnlyFans και έτσι το δοκίμασα» περιγράφει.

«Στην αρχή ντρεπόμουν και ανέβαζα μόνο φωτογραφίες μου με εσώρουχα αλλά μετά από λίγο άρχισα να ανεβάζω και γυμνές φωτογραφίες και τώρα πια μιλάω και με χρήστες προσωπικά και ικανοποιώ τις δικές τους επιθυμίες. Ένας θέλει απλά να του στέλνω φωτογραφίες μου μέσα στη Mustang που αγόρασα» λέει η νεαρή μητέρα που ανυπομονεί να απολαύσει τη ζωή στην Ισπανία μόλις τελειώσει το lockdown!

Πηγή: Mirror

Tags
Home