Έλια Ιωαννίδου: Η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού της!

Έλια Ιωαννίδου: Η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού της!

Επιβεβαίωσε τις φήμες - «Η προσωπική μου ζωή, δεν αφορά -και δεν πρέπει να αφορά- κανένα»

Τα τελευταία 24ωρα έγινε γνωστή η είδηση για τον χωρισμό της Έλιας Ιωαννίδου με τον Αλέξανδρο Αλεξάνδρου, που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιου του 2019.

Η γνωστή ηθοποιός δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια για τον χωρισμό της, με τις φήμες να την θέλουν να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή. 

''

Σήμερα ωστόσο, λάβαμε την επίσημη ανακοίνωση της ίδιας, όπου τοποθετείτε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Είναι με λύπη που πληροφορήθηκα και διάβασα τις προηγούμενες μέρες, δημοσιεύματα που αναφέρονταν στην προσωπική μου ζωή. 

Αν και η είδηση του χωρισμού μου είναι αληθής, νιώθω την ανάγκη να τονίσω ότι ο λόγος που δεν το γνωστοποίησα είναι γιατί θεωρώ ότι οι όποιες εξελίξεις προκύπτουν στην ιδιωτική μου ζωή αποτελούν προσωπικό ζήτημα και μόνο. 

Ανέκαθεν ήθελα να απασχολώ το κοινό μέσα από την δουλειά μου ως ηθοποιός και καλλιτέχνης και όχι μέσα από την προσωπική μου ζωή. 

Διάβασε ακόμη: Βίβιαν Νικολαΐδου: Πιο ερωτευμένη από ποτέ κάνει διακοπές με τον σύντροφο της (Φώτο)

Πολλές φορές στο παρελθόν και εφόσον μου ζητήθηκε να τοποθετηθώ, το έκανα χωρίς υπεκφυγές και με ευχαρίστηση. Λυπάμαι ωστόσο που αυτή την φορά, δεν ερωτήθηκα και δεν κλήθηκα να απαντήσω ή να τοποθετηθώ απέναντι σε οποιοδήποτε δημοσίευμα. Νιώθω όμως την ίδια στιγμή την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι έδειξαν και δείχνουν, διακριτικότητα και ενσυναίσθηση απέναντί μου. 

Η δέσμευσή μου, είναι ότι θα προσπαθήσω να συνεχίσω να προσφέρω με ήθος και αξιοπρέπεια μέσα από τη δουλειά μου, καθώς μέσα από αυτήν επικοινωνώ, δημιουργώ και ‘αναπνέω’. Πεποίθησή μου είναι ότι η προσωπική μου ζωή, δεν αφορά -και δεν πρέπει να αφορά- κανένα». 

''

Mylife.com.cy

Home