Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έμιλυ Γιολίτη: Μας έδειξε το νέο της super chic γαλλικό μπιστρό (Φωτό)

Offsite Team -
23.06.2022 - 19:10

Έμιλυ Γιολίτη: Μας έδειξε το νέο της super chic γαλλικό μπιστρό (Φωτό)

Έμιλυ Γιολίτη: Μας έδειξε το νέο της super chic γαλλικό μπιστρό (Φωτό)
Με ένα πολύ ιδιαίτερο project αποφάσισε να καταπιαστεί πρόσφατα η γνωστή δικηγόρος, Έμιλυ Γιολίτη. Πρόσφατα και συγκεκριμένα στις 14 Μαϊου τέθηκε σε λειτουργία στη γενέτειρά της, τη Λεμεσό, ένα εντυπωσιακό concept store με την επωνυμία Anemi.

Ο χώρος του Anemi Concept Store συνδυάζει την υψηλή ραπτική με την upskill γαστρονομία και θα φιλοξενεί μεταξύ άλλων ένα ολοκαίνουργιο και εκλεπτυσμένο γαλλικό μπιστρό.  Η Έμιλυ Γιολίτη μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μάς έδωσε μία πρώτη πρώτη γεύση αυτού το νέου, επιχειρηματικού της βήματος. Οι πρώτες εικόνες δίνουν μια αίσθηση π...

Μπέρδεψε τη νύφη με την κουνιάδα & αυτή άρχισε χαστούκια (Βίντεο)

Offsite Team -
28.06.2022 - 07:13

Μπέρδεψε τη νύφη με την κουνιάδα & αυτή άρχισε χαστούκια (Βίντεο)

Είπε να πιει λίγο παραπάνω για να γιορτάσει το ευτυχές γεγονός, αλλά είδε… αστεράκια από το βαρύ χέρι της κουνιάδας

Σίγουρα όταν θα δει το βίντεο από την τελετή του «αρραβώνα» του θα μετανιώσει που είπε να πιει λίγο παραπάνω για να γιορτάσει τη μέρα. Ίσως μάλιστα να έχει και αρκετούς πονοκεφάλους καθότι το χέρι της κουνιάδας φάνηκε να είναι λίγο βαρύ. Δεν το πήρε καθόλου καλά… Όχι που ήταν μεθυσμένος, αλλά που την μπέρδεψε με την αδερφή της, που ήταν η πραγματική νύφη.

Εξηγούμαστε: Πριν μια εβδομάδα στο Μπιχάρ, στην ανατολική Ινδία, έλαβε χώρα η παραδοσιακή τελετή varmala. Είναι η εκδήλωση που κάνουν στην οποία το ζευγάρι συναντιέται για πρώτη φορά. Κατά το έθιμο, ο άντρας περνάει στη γυναίκα ένα κολιέ από γιρλάντες και το αντίθετο.

Ο γαμπρός όμως, όπως θα δείτε στο βίντεο είναι… τύφλα στο μεθύσι. Είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση που δεν μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά και δεν μπορεί να σταθεί καν στα πόδια του. Ένας φίλος του, έχει επωμιστεί τον ρόλο του… στηρίγματος. Κυριολεκτικά, καθώς είναι αυτός που τον κρατάει να μην πέσει κάτω.

Η μέλλουσα σύζυγος του άνδρα τοποθετεί ένα κολιέ γιρλάντας στον λαιμό του και μετά είναι η σειρά του. Μόνο που ο γαμπρός, μπερδεύει τις γυναίκες και περνάει το κολιέ με τα λουλούδια στην κουνιάδα και όχι στη νύφη.

Η κουνιάδα δεν το πήρε καθόλου καλά, άρχισε να ουρλιάζει στον γαμπρό και στη συνέχεια τον χαστούκισε, ενώ μην καταφέρνοντας να συγκρατήσει την οργή της συνέχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι. Ο γαμπρός έπρεπε ο ίδιος να βγάλει από τον λαιμό της το κολιέ με την γιρλάντα καθώς θα έπρεπε να παντρευτεί αυτήν.

Η νύφη σε όλο αυτό είναι αποσβολωμένη και μάλλον μετανιωμένη.

Home