Επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου στον αέρα

Επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου στον αέρα

ΒΙΝΤΕΟ - Ο πιλότος είχε ζητήσει από εύσωμους άντρες να παρουσιαστούν στο πιλοτήριο για άμεση ανάγκη.

Πτήση των αερογραμμών της Delta, υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση όταν επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροσκάφους ενώ αυτό βρισκόταν στον αέρα.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Η πτήση της Delta με αεροσκάφος ένα Airbus A321, εκτελούσε το δρομολόγιο Λος Άντζελες - Ατλάντα, με 200 επιβάτες, όταν ένας εξ’αυτών, ανακοίνωσε κάνοντας χρήση του τηλεφώνου των αεροσυνοδών, «παρακαλώ πάρτε τις θέσεις σας και ετοιμαστείτε να βάλετε τις μάσκες οξυγόνου». Στην συνέχεια προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου.

Σε βίντεο που τράβηξε ένας επιβάτης, ακούγονται φωνές «Βοήθεια» και «ακινητοποιήστε τον», ενώ ένα γκρουπ ανδρών προσπαθεί να τον ρίξει στο πάτωμα. Λίγο πριν ο πιλότος είχε ζητήσει από εύσωμους άντρες να παρουσιαστούν στο πιλοτήριο για ήταν άμεση ανάγκη.

Σύμφωνα με έναν από τους επιβάτες, ο δράστης ήταν αεροσυνοδός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος φέρεται ότι φορούσε πορτοκαλί γιλέκο και κράνος.

Το αεροπλάνο αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο πλησιέστερο αεροδρόμιο της Οκλαχόμα Σίτι, όπου ο δράστης παραδόθηκε στις αρχές, ενώ ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι για εκρηκτικά έλεγξαν το Airbus, προτού αναχωρήσει και πάλι για την Ατλάντα.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Το περιστατικό έρχεται λίγες μέρες μετά από μια άλλη πτήση της Delta, πάλι από το Λος Άντζελες με προορισμό το Νάσβιλ, πραγματοποιήσεε αναγκαστική προσγείωση στο Άλμπακερκι, όταν επιβάτης προσπάθησε να εισβάλλει στο πιλοτήριο, φωνάζοντας «Πρέπει να να προσγειώσουμε αυτό το αεροπλάνο». Και αυτός παραδόθηκε από το πλήρωμα στις αρχές.

huffingtonpost.gr

 

Home