Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έρευνα: Αυτά είναι τα πιο βαρετά επαγγέλματα στον κόσμο

Offsite Team -
01.04.2022 - 17:37

Έρευνα: Αυτά είναι τα πιο βαρετά επαγγέλματα στον κόσμο

Τι έδειξε έρευνα

Τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον οικονομικό κλάδο είναι αυτά που παραδοσιακά, προσφέρουν τους μεγαλύτερους μισθούς. Σύμφωνα με μια νέα μελέτη ωστόσο, πολλά από αυτά χαρακτηρίζονται … ως τα πιο βαρετά.

Πιο συγκεκριμένα, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ διεξήγαγαν πέντε διαφορετικά πειράματα στα οποία συμμετείχαν περισσότερα από 500 άτομα. Διαπιστώθηκε πως τα οικονομικά θεωρούνται ο πιο βαρετός κλάδος στον κόσμο.

Ακολουθούν τα 5 πιο βαρετά και τα 5 πιο συναρπαστικά επαγγέλματα σύμφωνα με το CNBC.

Τα top 5 πιο βαρετά επαγγέλματα:

  • Λογιστική
  • Φορολογικές/ασφαλιστικές εργασίες
  • Καθάρισμα
  • Τραπεζικός τομέας

Τα top 5 πιο συναρπαστικά επαγγέλματα

  • Επιστήμη
  • Δημοσιογραφία
  • Επαγγελματίας υγείας
  • Διδασκαλία

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, πως μερικές από αυτές τις «βαρετές» δουλειές τείνουν να πληρώνουν περισσότερα χρήματα συγκριτικά με τα «πιο συναρπαστικά επαγγέλματα». Σύμφωνα με την εταιρεία λογισμικού αποδοχών και δεδομένων Payscale, ο μέσος μισθός για έναν αναλυτή δεδομένων είναι περίπου 62.754 δολάρια ετησίως, περίπου δηλαδή, 10.000 δολάρια ετησίως περισσότερο από τον μέσο μισθό εργαζομένων στις τέχνες του θεάματος.

Πηγή: newmoney.gr

Πήγε να του κάνει πονηρή έκπληξη αλλά έπεσε πάνω στην γιαγιά του

Offsite Team -
29.06.2022 - 18:55

Πήγε να του κάνει πονηρή έκπληξη αλλά έπεσε πάνω στην γιαγιά του

Η έκπληξη της βγήκε ξινή καθώς την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ αποφάσισε να κάνει μια «πονηρή» έκπληξη στον σύζυγό της βάζοντας αισθησιακά εσώρουχα. Όμως στο τέλος πήγαν όλα λάθος και το σχέδιό της κατέληξε σε φιάσκο.

Η Λιν Σμιθ ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο και διηγήθηκε την δυσάρεστη περιπέτειά της, όταν αποφάσισε να καλωσορίσει τον σύζυγό της με μια αποκαλυπτική εμφάνιση. «Βγαίνω έξω στο αυτοκίνητο με αυτά για να δω την αντίδραση του συζύγου μου», έγραφε στο TikTok καθώς έδειχνε τα αισθησιακά εσώρουχα που είχε επιλέξει.

«Θα αλλάξω καθώς θα έρθει σε μερικά λεπτά. Ας ελπίσουμε ότι θα του αρέσει», συνέχισε να λέει στο βίντεο. Αφού άλλαξε, η Λιν άνοιξε την πόρτα και κοίταξε να δει αν το αυτοκίνητο του συζύγου της έχει φτάσει. Τσέκαρε ότι δεν υπήρχε κανένας από την γειτονιά έξω και όταν ο σύζυγός της έφτασε, έτρεξε προς το αυτοκίνητο.

«Πρέπει να βεβαιωθώ ότι οι γείτονές μου δεν είναι έξω, έχω λίγο άγχος», είπε πριν πάει στο αυτοκίνητο. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, οι γείτονες ήταν το τελευταίο πράγμα που έπρεπε να την ανησυχεί, καθώς όταν άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Είδε τον σύζυγό της να καλύπτει με τα χέρια του το πρόσωπό του και στη συνέχεια να κοιτάει αμήχανα. Η Λιν απόρησε και τον ρώτησε για ποιον λόγο αντέδρασε έτσι. Τότε η απάντηση ήρθε από το πίσω κάθισμα. «Γεια σου γλυκιά μου», της είπε η γιαγιά του συζύγου της.

Ο σύζυγος της εξήγησε ότι είχε πάρει τη γιαγιά του για να της δείξει το νέο αυτοκίνητο, με την Λιν να αισθάνεται ντροπιασμένη. Το βίντεό της έγινε viral με 18 εκατομμύρια προβολές και 2,8 εκατομμύρια Likes. Ωστόσο, αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι το βίντεο της Λιν ήταν στημένο.

@kenzielynnsmith I am so embarassed .. 😔 #fyp ♬ original sound - Mackenzie Lynn
Home