Ευριπίδου: Τα χώνει στην Κάλια Ελευθερίου! «Έπεσα από τα σύννεφα»

Ευριπίδου: Τα χώνει στην Κάλια Ελευθερίου! «Έπεσα από τα σύννεφα»

Οι δηλώσεις της Κάλιας για τις Wags της Κύπρου πυροδότησαν αντιδράσεις

Μια δήλωση της Κάλιας Ελευθερίου στο περιοδικό Celebrity στην Ελλάδα, ήταν αρκετή να πυροδοτήσει αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής «Όλα Καλά».

Συγκεκριμένα η Κάλια Ελευθερίου ανέφερε στην συνέντευξη πως για να κάνει κάποια γυναίκα καριέρα στην Κύπρο θα πρέπει να είναι σύντροφος ποδοσφαιριστή ή να πάει στα καλλιστεία.

Οι δηλώσεις της Κύπριας influencer δεν πέρασαν ασχολίαστες από την εκπομπή «Όλα Καλά» του ΣΙΓΜΑ, με την ομάδα της εκπομπής να σχολίασε καυστικά στην Κύπρια πανελίστρια στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. 

Μάλιστα η Κωνσταντίνα Ευριπίδου φανερά απογοητευμένη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω πέσει από τα σύννεφα…η σωστή μέθοδος είναι να αποδείξεις με την δουλειά σου…Αυτό με φωτογραφίζει και εμένα και τη Χριστιάνα και τη Μαρία.. Επειδή με φωτογραφίζει και θέλω να απαντήσω.. Δεν είμαι υποχρεωμένη αλλά οφείλω να προστατέψω κάποιες γυναίκες…δουλεύω από το πρωί μέχρι τη νύχτα. πριν γνωρίσω το Νεκτάριο.. δεν έχω να αποδείξω κάτι. το τι κάνεις είναι αυτό που θα δείξει στο χρόνο. Λυπάμαι πολύ από τη δήλωση της Κάλιας.. είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία και όχι μόνο…έβλεπε και ζούσε τον τρόπο που δουλεύαμε…». 

Αξίζει να αναφερθεί πως οι δύο κυρίες συνεργάστηκαν στην απογευματινή εκπομπή του Omega, πριν από δύο χρόνια. 

mylife.com.cy

Home