Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Γέννησε το δίδυμο αδελφάκι του γιου της 11 χρόνια μετά (Βίντεο)

Offsite Team -
03.01.2020

Γέννησε το δίδυμο αδελφάκι του γιου της 11 χρόνια μετά (Βίντεο)

Thumbnail
ΒΙΝΤΕΟ - Η γονιμοποίηση και των δύο εμβρύων είχε γίνει ταυτόχρονα πριν από 11 χρόνια με εξωσωματική γονιμοποίηση

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η 43χρονη Εύη στην Αθήνα. Το παιδί γεννήθηκε 11 χρόνια μετά το… δίδυμο αδελφάκι του. Δεν πρόκειται για κάποιο παράδοξο, αλλά για υπόθεση τεχνητής γονιμοποίησης.

Η γυναίκα είχε γονιμοποιήσει δύο ωάρια, το 2009 γέννησε το πρώτο της παιδί και είχε καταψύξει το δεύτερο ωάριο.

Αρκετά χρόνια αργότερα και πιεζόμενη από τον νόμο που ορίζει την καταστροφή των ωαρίων μετά την παρέλευση μίας δεκαετίας από τη γονιμοποίησή τους, η γυναίκα έκανε το μεγάλο βήμα, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Όπως είπε η ίδια στο Open Tv είναι «πολύ χαρούμενη που μετά από τόσα χρόνια απέκτησα το δεύτερο». Παρότι αναφέρει ότι υπήρξαν πολλά προβλήματα, οικονομικής φύσεως αλλά και υγείας, έπρεπε να πάρει αυτή την απόφαση.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πρόλαβα να αποκτήσω το δεύτερο παιδί γιατί δεν θα προλάβαινα, τα έμβρυα καταστρέφονται», δήλωσε στην κάμερα του Ανοιχτού Καναλιού η ίδια.

Οι επιστήμονες που ασχολούνται με τις μεθόδους υποβοηθούμενης γονιμοποίησης ζητούν να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και να παραταθούν τα όρια κατεψυγμένων ωαρίων και εμβρύων ώστε όλο και περισσότερα ζευγάρια να μπορούν να φέρουν στον κόσμο παιδιά.

ethnos.gr

Home