Γερονικολού - Τσιμιτσέλης: H πιο τρυφερή φωτογραφία τους

Γερονικολού - Τσιμιτσέλης: H πιο τρυφερή φωτογραφία τους

Σίγουρα δεν έχεις δει την πιο ρομαντική φωτογραφία τους!

Ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που τους βλέπουμε μαζί τους απολαμβάνουμε.

Και μπορεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης να πρωταγωνιστεί στην σειρά «Έλα στη θέση μου» και η Κατερίνα Γερονικολού στο «Αν ήμουν πλούσιος», όμως το ζευγάρι, το βρίσκεται μαζί στο θεατρικό σανίδι καθώς πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Και από Σμύρνη Σαλονίκη» σε σκηνοθεσία Μιμής Ντενίση και είναι μαζί και στην ταινία «Για Πάντα», η οποία θα κυκλοφορήσει σε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες από 1 Ιανουαρίου.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας έγινε και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όταν επέστρεφε με την αγαπημένη του στο σπίτι έβγαλε την πιο τρυφερή φωτογραφία μέσα στο ασανσέρ!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πόσταρε την φωτογραφία και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Τόσες φωτό βγήκαν σε πρεμιέρες Αθήνας Θεσσαλονίκης αλλά πάντα η σελφι είναι πιο γλυκιά !!!! Ευχαριστώ παρά πολύ για όλα τα στορι και τα σχόλια για την ταινία μας και για την απίστευτη προσέλευση 2.000 ανθρώπων που στήριξαν αυτή την ταινία !!! 1/1/2020 ξεκινάμε την χρόνια με ...για Πάντα».

Gossip-tv.gr

Home