Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Γυναίκα πήγε σε 16 ραντεβού στη σειρά μόνο για το φαγητό (ΒΙΝΤΕΟ)

Offsite Team -
10.04.2022 - 16:08

Γυναίκα πήγε σε 16 ραντεβού στη σειρά μόνο για το φαγητό (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΙΝΤΕΟ - Η μέθοδος της, από κάποιους χαρακτηρίστηκε «ιδιοφυής», από άλλους όμως κατακρίθηκε

Αρκετές αντιδράσεις και σχόλια έχει επιφέρει μία γυναίκα, που αποκάλυψε μέσω του TikTok, πως πήγε κάποτε σε 16 ραντεβού στη σειρά, μόνο και μόνο για το φαγητό.

Πολλοί φοιτητές, η αλήθεια είναι, πως στα χρόνια του Πανεπιστημίου, συχνά αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αρκετοί καταφεύγουν σε φαγητά της στιγμής, όπως noodles, γρήγορα snacks και γεύματα που δεν χαρακτηρίζονται και ιδιαίτερα θρεπτικά.

Η μέθοδος της McCall Brock όμως, ώστε να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις δυσκολίες όταν ήταν φοιτήτρια, από τη μία χαρακτηρίστηκε από κάποιους «ιδιοφυής», από άλλους όμως κατακρίθηκε.

Με ένα σύντομο βίντεο στο TikTok η McCall Brock αποκάλυψε: «Στο κολέγιο, όταν τελείωσαν τα χρήματα για φαγητό, μπήκα σε μια εφαρμογή γνωριμιών και για 16 ημέρες είχα 16 ραντεβού για δείπνο στη σειρά. Το κορίτσι έπρεπε να φάει».

Για ποιον λόγο το έκανε αυτό; Μα ελάτε τώρα, αυτό είναι προφανές. Για να πληρώσουν οι άντρες το φαγητό της. Όπως διευκρίνισε: «Όλοι αυτοί οι άντρες μου ζήτησαν να βγούμε ραντεβού» θέλοντας να καταδείξει πώς η πρόταση να βγουν ήταν δική τους και δεν ήρθε από την πλευρά της.

Τα σχόλια ήταν πολλά… Κάποιος έγραψε «απλώς είσαι ιδιοφυΐα», ενώ άλλος σχολίασε πως συνηθίζουν να το κάνουν αυτό πολλοί άνθρωποι, ακόμα και όταν έχουν λεφτά, οπότε «δεν έκανες και κάτι τρελό».

@mccall_brock haha hungry girl #college #dating #relatable #freshmenthings #utah #provo #byu #crazy #dinner #comedy #humor ♬ Crazy - Patsy Cline

gazzetta.gr 

Home