Χ. Σάββα:Η Κύπρια καλλονή που «τρέλανε» τον τραπεζίτη του «Deal»

Χ. Σάββα:Η Κύπρια καλλονή που «τρέλανε» τον τραπεζίτη του «Deal»

Του αφιέρωσε το κυπριακό παραδοσιακό τραγούδι, «Τα Ριάλια» και ξεσήκωσε το στούντιο (ΦΩΤΟΣ / ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κορίτσι από το νησί μας που κατάφερε να τινάξει στον αέρα τον τραπεζίτη του Deal και να φύγει από το παιχνίδι με 9.000 ευρώ. 

Ο λόγος για την εντυπωσιακή Χάρις Σάββα με καταγωγή από τη Λάρνακα, η οποία είναι τραγουδίστρια στο επάγγελμα, ενώ σε μικρή ηλικία συμμετείχε στη Junior Eurovision. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στην Αθήνα, ενώ παράλληλα έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Panik Records και κυκλοφόρησε τα δικά της τραγούδια. 

 

Όπως είπε από μικρή έχει μάθει να κυνηγά τα όνειρά της και για αυτό έμαθε στα δύσκολα. Η ίδια, δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι με σκοπό να δημιουργήσει το δικός της στούντιο ηχογραφήσεων στο σπίτι. 

Η Χάρις Σάββα έκανε δυναμική είσοδο στο «Deal», αφού αφιέρωσε στον τραπεζίτη το Κυπριακό παραδοσιακό τραγούδι, «Τα Ριάλια» και ξεσήκωσε το στούντιο.  

Διάβασε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: H στιγμή που νόμιζε πως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης θα την χωρίσει

ΚΑΛΛΟΝΗ2

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η νεαρή καλλονή έφτασε πολύ κοντά στο στόχο της, αφού πολύ γρήγορα έβγαλε όλα τα μικρά ποσά από το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να παραμείνει με 1500€, 4000€ και τις 40.000€.

ΚΑΛΛΟΝΗ3

Εν τέλει η Χάρις αποδέχτηκε την προσφορά του τραπεζίτη, η οποία έφτασε τις 9000 €. Μια κίνηση που αποδείχθηκε σωστή, αφού το κουτί της με τον αριθμό 11 είχε το ποσό των 1500 €. 

ΚΑΛΟΛΟΝΗ4

Δες το παρακάτω βίντεο, αλλά και τις φωτογραφίες. 

ΚΑΛΛΟΝΗ1

https://mylife.com.cy/

Tags
Home