Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η σπάνια φωτό από βραδινή έξοδό της με τον σύζυγό της, Γιώργο Εφραίμ

Offsite Team -
23.06.2022 - 15:25

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η σπάνια φωτό από βραδινή έξοδό της με τον σύζυγό της, Γιώργο Εφραίμ

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η σπάνια φωτό από βραδινή έξοδό της με τον σύζυγό της, Γιώργο Εφραίμ
Η Χριστιάνα Αριστοτέλους σπάνια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή, πόσο μάλλον με τον σύζυγό της, Γιώργο Εφραίμ.

Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου έκανε μια μικρή εξαίρεση, αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία από την βραδινή έξοδο που πραγματοποίησε με τον καλό της και φιλικό τους ζευγάρι.  Πρόκειται για τους κουμπάρους τους, Φιλιώ Τριλίδου και Μιχάλη Ιωνά. Όπως θα δείτε παρακάτω οι τέσσερίς τους ποζάρουν ευδιάθετοι στον φωτογραφικό φακό.  ...

Μπέρδεψε τη νύφη με την κουνιάδα & αυτή άρχισε χαστούκια (Βίντεο)

Offsite Team -
28.06.2022 - 07:13

Μπέρδεψε τη νύφη με την κουνιάδα & αυτή άρχισε χαστούκια (Βίντεο)

Είπε να πιει λίγο παραπάνω για να γιορτάσει το ευτυχές γεγονός, αλλά είδε… αστεράκια από το βαρύ χέρι της κουνιάδας

Σίγουρα όταν θα δει το βίντεο από την τελετή του «αρραβώνα» του θα μετανιώσει που είπε να πιει λίγο παραπάνω για να γιορτάσει τη μέρα. Ίσως μάλιστα να έχει και αρκετούς πονοκεφάλους καθότι το χέρι της κουνιάδας φάνηκε να είναι λίγο βαρύ. Δεν το πήρε καθόλου καλά… Όχι που ήταν μεθυσμένος, αλλά που την μπέρδεψε με την αδερφή της, που ήταν η πραγματική νύφη.

Εξηγούμαστε: Πριν μια εβδομάδα στο Μπιχάρ, στην ανατολική Ινδία, έλαβε χώρα η παραδοσιακή τελετή varmala. Είναι η εκδήλωση που κάνουν στην οποία το ζευγάρι συναντιέται για πρώτη φορά. Κατά το έθιμο, ο άντρας περνάει στη γυναίκα ένα κολιέ από γιρλάντες και το αντίθετο.

Ο γαμπρός όμως, όπως θα δείτε στο βίντεο είναι… τύφλα στο μεθύσι. Είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση που δεν μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά και δεν μπορεί να σταθεί καν στα πόδια του. Ένας φίλος του, έχει επωμιστεί τον ρόλο του… στηρίγματος. Κυριολεκτικά, καθώς είναι αυτός που τον κρατάει να μην πέσει κάτω.

Η μέλλουσα σύζυγος του άνδρα τοποθετεί ένα κολιέ γιρλάντας στον λαιμό του και μετά είναι η σειρά του. Μόνο που ο γαμπρός, μπερδεύει τις γυναίκες και περνάει το κολιέ με τα λουλούδια στην κουνιάδα και όχι στη νύφη.

Η κουνιάδα δεν το πήρε καθόλου καλά, άρχισε να ουρλιάζει στον γαμπρό και στη συνέχεια τον χαστούκισε, ενώ μην καταφέρνοντας να συγκρατήσει την οργή της συνέχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι. Ο γαμπρός έπρεπε ο ίδιος να βγάλει από τον λαιμό της το κολιέ με την γιρλάντα καθώς θα έπρεπε να παντρευτεί αυτήν.

Η νύφη σε όλο αυτό είναι αποσβολωμένη και μάλλον μετανιωμένη.

Home