Η Χριστίνα Κολέτσα αποκάλυψε τις πλαστικές της

Η Χριστίνα Κολέτσα αποκάλυψε τις πλαστικές της

Η άγνωστη κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα

Στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», μίλησε η Χριστίνα Κολέτσα, προχωρώντας σε αποκαλύψεις, όσο αφορά την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την άγνωστη κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα. 

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

Για το θέμα των πλαστικών επεμβάσεων και το πώς κρατιέται σε φόρμα, η ίδια αποκάλυψε: «Έχω λίγο την έκτη αίσθηση, οι γυναίκες έχουμε ένστικτο. Δεν φοράω κάτι μόνο επειδή είναι σέξι, αλλά δε θα σκεφτώ κιόλας να μην το βάλω επειδή είναι σέξι. Οι σύντροφοί μου ζήλευαν με αυτά που φορούσα και μου έλεγαν να μην τα φορέσω. Εγώ όμως δεν άλλαζα ρούχα. Δεν κάνω τίποτα για να διατηρούμαι, κάνω πολύ κακή διατροφή, έχω κάνει ελάχιστες αισθητικές παρεμβάσεις. Έχω βάλει υαλουρονικό στα ζυγωματικά κι έχω κάνει μπότοξ που όμως δεν μου πετυχαίνει ποτέ».

>>> Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από showbiz στο mylife <<<

Η εκρηκτική τραγουδίστρια μάλιστα αποκάλυψε την άγνωστη κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα και την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους στο παρελθόν.

Για το θέμα ανέφερε: «Είχα πάει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μετά από πολύ ώρα αναμονή ξεκίνησε η εκπομπή, μου έκανε κάποιες ερωτήσεις, όχι ότι δεν μπορούσα να απαντήσω στις ερωτήσεις, απάντησα. Δεν του άρεσε ο τρόπος που απαντούσα, θεωρούσε ότι είμαι… στρείδι και ότι δεν μιλάω πολύ ανοιχτά. Μου λέει “δεν μπορώ να κάνω εκπομπή έτσι” του λέω “ούτε εγώ μπορώ να κάνω εκπομπή έτσι, καληνύχτα” κι έφυγα». 

 

mylife.com.cy

Home