Η Χριστίνα Παυλίδου μένει σπίτι και μαγειρεύει με τις κόρες της

Η Χριστίνα Παυλίδου μένει σπίτι και μαγειρεύει με τις κόρες της

Μαγειρεύοντας με τα παιδιά, η διαδικασία γίνεται πιο διασκεδαστική και ευχάριστη!

Η γνωστή ηθοποιός ανάρτησε πριν από λίγο στο διαδίκτυο, την πρώτη απόπειρα που έκανε με τα παιδιά της, να φτιάξουν ένα πολύ νόστιμο και πανεύκολο (όπως μας λέει) πιάτο!

Η Χριστίνα Παυλίδου είναι από τις σημαντικότερες ηθοποιούς στον καλλιτεχνικό χώρο του νησιού μας, με μεγάλη πορεία στα τηλεοπτικά και θεατρικά δρώμενα.  Παράλληλα, είναι και μια τρυφερή μαμά για τα τέσσερα παιδιά της, Άλκη, Αντιγόνη, Μαρία και Ελένη.

Κλεισμένη αυτές τις ημέρες στο σπίτι -όπως όλοι- με το σύζυγό της, Γιώργο Τσιάκκα και τα παιδιά τους, αποφάσισε να φτιάξει μια εύκολη συνταγή, συγκεκριμένα «Λαβράκια μεθυσμένα», που μπορείς κι εσύ να φτιάξεις στο σπίτι παρέα με τα κορίτσια σου!

>>> Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από showbiz στο mylife <<<

ds

Δες το παρακάτω βίντεο που ανάρτησε η Χριστίνα Παυλίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αλλά και στο YouTube, και σημείωσε, εάν επιθυμείς, τη συνταγή που σου προτείνει σήμερα η ηθοποιός μαζί με τις κόρες της, την 16χρονη Μαρία (η οποία τραβάει βίντεο) και την 10χρονη Ελένη.  

Δες για αρχή, πώς μπορείς να φτιάξεις «Λαβράκια μεθυσμένα», ένα εύκολο και νόστιμο πιάτο!

Από σήμερα, μπορείς να βλέπεις τις συνταγές της Χριστίνας Παυλίδου στο κανάλι της στο YouTube «Μαγειρεύοντας με τη μαμά».

mylife.com.cy

Home