Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η κατσίκα με τα πιο μακριά αφτιά βρίσκεται στο Πακιστάν

Offsite Team -
23.06.2022 - 15:53

Η κατσίκα με τα πιο μακριά αφτιά βρίσκεται στο Πακιστάν

Με μήκος 48 εκατοστών μπορεί να μπει στο βιβλίο Γκίνες

Στο βιβλίο Γκίνες φαίνεται πως θα μπει μια νεογέννητη κατσίκα, που ονομάζεται Σίμπα, καθώς ήρθε στη ζωή με αφτιά μήκους... 48 εκατοστών.

Ο Σίμπα, που στα σουαχίλι σημαίνει λιοντάρι, γεννήθηκε στο Πακιστάν πριν από μερικά 24ωρα, αλλά ήδη οι εικόνες του έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το αξιολάτρευτο κατσικάκι είναι περίπου δύο εβδομάδων και τα αφτιά του είναι τόσο μακριά που σέρνονται στο πάτωμα καθώς περπατά.

Ο ιδιοκτήτης του Σίμπα, Muhammad Hassan Narejo, έχει λατρέψει το ζωάκι από την πρώτη στιγμή ενώ ανέφερε σχετικά: «Ελπίζουμε ότι σύντομα θα κερδίσει βραβείο Γκίνες».

Η κατσίκα γεννήθηκε σε μια φάρμα με κατσίκες στη μεγαλύτερη του Πακιστάν, που ονομάζεται Nagra Farm.

Η εκτροφή αιγών είναι μια πολύ διαδεδομένη επιχείρηση στη συγκεκριμένη χώρα. Προς το παρόν καμία άλλη κατσίκα δεν έχει καταφέρει να μπει στο βιβλίο Γκίνες για κάτι αντίστοιχο, αλλά υπάρχουν σκύλοι που το έχουν κάνει για τα μεγάλα αφτιά τους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα μακριά αφτιά είναι πιθανότατα το αποτέλεσμα μιας γονιδιακής μετάλλαξης ή μιας γενετικής διαταραχής - αλλά φαίνεται να τα καταφέρνει μια χαρά το τετράποδο.

Σημειώνεται ότι το σχήμα των αφτιών μιας κατσίκας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς τη βοηθά να διατηρείται δροσερή σε υψηλές θερμοκρασίες.

Ethnos.g

«Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;», ρώτησε on-camera ο Mente Fuerte τη Μαρία Σολωμού (Βίντεο)

Offsite Team -
28.06.2022 - 09:20

«Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;», ρώτησε on-camera ο Mente Fuerte τη Μαρία Σολωμού (Βίντεο)

«Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;», ρώτησε on-camera ο Mente Fuerte τη Μαρία Σολωμού (Βίντεο)
O Mente Fuerte βρέθηκε καλεσμένος στο podcast της Μαρίας Σολωμού, «Για ελάτε στη Μαρία».

Οι τους μίλησαν μεταξύ άλλων μίλησαν για τα πρόσφατα επεισόδια στα Mad Video Music Awards, την απώλεια του Mad Clip, τις ερωτικές σχέσεις, ενώ ο γνωστός καλλιτέχνης έκανε μια ερώτηση που αιφνιδίασε την ηθοποιό.  «Δεν με νοιάζει να σχολιάσω αυτό που έγινε στα MAD VMA. Ως τρίτος όμως, είδα ένα βίντεο που κάτι τεράστιοι κοπανάνε τον Light κι ένα που σηκώθηκε ο Light και πήγε και έβαλε μπάτσα στον άλλον, μόνος του. Όταν το άλλο το σκουπίδι, ο Snik , βγαίνει, χαλ...

Home