Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η Κύπρια που άφησε άφωνους τους κριτές του Master Chef! (Βίντεο)

Offsite Team -
04.02.2020

Η Κύπρια που άφησε άφωνους τους κριτές του Master Chef! (Βίντεο)

Thumbnail
Δε φαντάζεστε τι τους ζήτησε πριν μαγειρέψει – Δεν της χάλασαν χατίρι

Το ριάλιτι μαγειρικής επέστρεψε στη δεύτερη βδομάδα, με πολλές εκπλήξεις και συμμετοχές που είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Ανάμεσα τους και η Κύπρια Χριστιάνα Μιχαήλ, που τα τελευταία πέντε χρόνια ζει στην Αθήνα, καθώς είναι φοιτήτρια. Ή ίδια πήγε στο MasterChef με σκοπό να πάρει την πολυπόθητη ποδιά και παρουσίασε στους κριτές ταλιατέλες με μοσχαρίσιο κιμά και παρμεζάνα! 

Μάλιστα μπαίνοντας μέσα στους κριτές και λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία του πιάτου της, άφησε άφωνους τους κριτές, καθώς ζήτησε κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει κανείς. Συγκεκριμένα ζήτησε να τους αγκαλιάσει για να πάρει ενέργεια και δύναμη για να μαγειρέψει.

>>> Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από showbiz στο mylife <<<

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή ζω μια ευλογία, εσείς δεν το ξέρετε. Σας αγαπώ, χρόνια τώρα σας αγαπώ, δεν το ξέρετε, το μαθαίνετε τώρα. Να ζητήσω και κάτι, μπορώ; Θα ήθελα, αν γίνεται, πριν αρχίσω όλο αυτό το ταξίδι, να έρθω να σας κάνω μια αγκαλιά! Πιστεύω ότι αυτό θα με βοηθήσει και μπορεί να βοηθήσει και τα υλικά μου. Θα πάρω ενέργεια, θα πάρω γνώση, μπορώ;» 

Οι κριτές έμειναν άφωνοι και άρχισαν να κοιτάνε ο ένας τον άλλον, μη μπορώντας να της χαλάσουν χατίρι. Για την ιστορία πήρε δύο «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση. 

mylife.com.cy

Home