Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

Το όμορφο μοντέλο είναι στα καλύτερά του και επαγγελματικά και προσωπικά

Γενικά, η κριτής του GNTM είναι ένας άνθρωπος που προστατεύει πάρα πολύ την καρδιά της. Τα πράγματα που έχουν να κάνουν με τα συναισθηματικά της (λέει) δεν τα συζητά ούτε με τους πιο κοντινούς ανθρώπους της.

ElianaPapageorgiou

Μου είναι πολύ δύσκολο να να ανοιχτώ και να πω. Θέλω να τα ζω και να τα μοιράζομαι μόνο με τον άνθρωπο που είμαι μαζί. Όταν είμαι. Όταν κάνω όμως μια επιλογή, είμαι 100% σίγουρη γι’αυτή. Οπότε, το τι μπορεί να λέει ο καθένας είναι δικαίωμά του, το σέβομαι απόλυτα,όπως ελπίζω ότι και εκείνοι σέβονται την όποια επιλογή μπορεί να κάνω εγώ και οποιοσδήποτε στη ζωή του" δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε συνέντευξή της σε ελληνικό περιοδικό.

>>> Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από showbiz στο mylife <<<

ElianaPapageorgiou

Τι κάνει όμως τον συγκεκριμένο άνθρωπο τόσο διαφορετικό που τον έβαλε στη ζωή της;

"Σε μια σχέση, υπάρχουν δύο άνθρωποι, οπότε και οι δύο δίνουν ευκαιρία ο ένας στον άλλον. Προφανώς, κάποιος σου τραβάει με κάποιον τρόπο την προσοχή και θέλεις να το δοκιμάσεις" είπε το όμορφο μοντέλο και κριτής του Greece's Next Top Model. 

iliana

Το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ευτυχισμένη, βγαίνει πολύ, διασκεδάζει, δοκιμάζει καινούργια φαγητά και κοκτέιλς που όπως λέει -ποτέ δεν της άρεσαν αλλά δεν έχει σημασία- κάνει όλα όσα της έχουν λείψει!

"Νιώθω σαν να ενηλικιώθηκα τώρα και ξαφνικά μου επιτρέπεται να δοκιμάσω όσα στερήθηκα όλα αυτά τα χρόνια. Και συνειδητοποιώ καθημερινά ότι είναι ωραία η ζωή εκτός του modeling” δήλωσε. 

mylife.com.cy

Home