Ινδία:Ζητείται μοναχογιός που να μην πέρδεται, με καλή επιχείρηση

Ινδία:Ζητείται μοναχογιός που να μην πέρδεται, με καλή επιχείρηση

Η αγγελία γάμου που έγινε viral στην Ινδία

Μία έντυπη αγγελία γάμου στην πιο ευπώλητη εφημερίδα της Ινδίας κατάφερε να περάσει στο διαδίκτυο και να γίνει ψηφιακό viral, προκαλώντας αντιδράσεις στα social media της χώρας που επικρατούν σε μεγάλο βαθμό συντηρητικές θέσεις για τον γάμο.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Σύμφωνα με τα γραφόμενα, την αγγελία είχε αποστείλει προς δημοσίευση «μία φεμινίστρια με δυναμικές απόψεις, άνω των τριάντα ετών, με piercing, που δουλεύει στον δημόσιο τομέα και είναι κατά του καπιταλισμού.»

Για ταίρι ζητείται «όμορφος και καλογυμνασμένος άνδρας, αυστηρά 25 έως 28 ετών, μοναχογιός, με καλά εδραιωμένη επιχείρηση, μπάνγκαλοου και φάρμα έκτασης τουλάχιστον 20 εκταριών. Θα πρέπει να γνωρίζει να μαγειρεύει» ενώ απορρίπτονται, διά ροπάλου, όσοι πέρδονται ή ρεύονται.

Όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να στείλουν «βιογραφικό» στη διεύθυνση [email protected] που σε απλά ελληνικά μεταφράζεται σε «χαλιναγώγησε την πατριαρχία σου». Η διεύθυνση του email έκανε αρκετούς να αμφισβητήσουν την αυθεντικότητά της αγγελίας με τους περισσότερους να υποθέτουν πως πρόκειται για μία «φάρσα» με σοβαρά έμμεσα μηνύματα. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Όπως σχολιάζει το BBC, σε μία χώρα όπου το 90% των γάμων κανονίζονται με συνοικέσιο, κάποιοι αντέδρασαν με οργή, χαρακτηρίζοντας την δημοσίευση ακόμα και τοξική. Δεν έλειψαν μάλιστα και ακόμα πιο επιθετικοί που, εκδηλώνοντας μισογυνισμό, αποκάλεσαν τις γυναίκες που αγωνίζονται για τον φεμινισμό «ανόητες». 

Αξίζει να σημειωθεί πως σε παλιότερη έρευνα του ιδρύματος Thompson Reuters Foundation, το 2018, η Ινδία είχε αξιολογηθεί ως η πιο επικίνδυνη χώρα παγκοσμίως για να ζει μια γυναίκα, όπως είχαν αποφανθεί 550 ειδικοί με κριτήρια τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τις εν γένει ανισότητες μεταξύ ανδρών και γυναικών. 

aggelia

lifo.gr

Home