Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΗΠΑ: Δάσκαλος έδωσε άδεια σε μαθητή για να πάει σε συναυλία

Offsite Team -
11.09.2019

ΗΠΑ: Δάσκαλος έδωσε άδεια σε μαθητή για να πάει σε συναυλία

Thumbnail
Ο δάσκαλος δέκτηκε και εγκωμιαστικά σχόλια

Ένας Αμερικανός δάσκαλος έγινε αποδέκτης εγκωμίων από θαυμαστές των Tool, επειδή επέτρεψε σε μαθητή να χάσει μάθημα, ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει συναυλία του συγκροτήματος.

Σε ανάρτηση στο Reddit των Tool, ο πατέρας του 12χρονου μαθητή, εξήγησε πως η σύζυγός του έγραψε επιστολή στον δάσκαλο τού γιου τους και ρώτησε αν ο νεαρός θαυμαστής μπορούσε να δει το συγκρότημα στο Χιούστον τον επόμενο μήνα.

"Η σύζυγός μου έστειλε email στον διευθυντή ορχήστρας του σχολείου για να βεβαιωθεί ότι δεν θα χάσει πρόβα την επόμενη μέρα" εξήγησε.

Με τη συναυλία που θεωρείται μουσική επιμόρφωση από μόνη της, ο δάσκαλος ήταν πολύ πρόθυμος να του επιτρέψει να λείψει από το μάθημα, σύμφωνα με το NME.

"Αν πρόκειται για τους TOOL είναι ένας καλός λόγος να το χάσει", απάντησε ο δάσκαλος. "Η μόνη αντίδρασή μου, πάρτε με μαζί σας!" έγραψε.

Ο δάσκαλος πρόσθεσε: «Ζηλεύω πολύ που θα έχει αυτή την ευκαιρία και δεν θα τον τιμωρήσω για το γεγονός ότι θα απουσιάσει για τους TOOL".

Η περιοδεία της αμερικανικής ροκ μπάντας διοργανώνεται μετά την κυκλοφορία του "Fear Inoculum" την περασμένη εβδομάδα, του πρώτου άλμπουμ τους μετά από 13 χρόνια.

Home