Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

J2US - Τελικός: Βίσση-Βανδή: Η συνύπαρξη που έγραψε ιστορία (Vid)

Offsite Team -
28.12.2020 - 09:19

J2US - Τελικός: Βίσση-Βανδή: Η συνύπαρξη που έγραψε ιστορία (Vid)

Thumbnail
ΒΙΝΤΕΟ - "Μεταξύ μας δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα" είπε η Άννα Βίσση

Μια μεγάλη μουσική και τηλεοπτική στιγμή που έγραψε ιστορία, χάρισαν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, ανεβαίνοντας στο stage του «Just The 2 Of Us» τη βραδιά του τελικού.

Ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά. Δεν είχαν συναντηθεί ποτέ ούτε τηλεοπτικά, ούτε δισκογραφικά, ούτε σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί.  

Στο παρελθόν είχαν υπάρξει προτάσεις για κοινή εμφάνιση, αλλά δεν ευδοκίμησαν.

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή έβαλαν «φωτιά» στο stage, ερμηνεύοντας η μια τραγούδια της άλλης, όπως τα «Ανάβεις Φωτιές» και «Δε Με Αγαπάς», αλλά και κάνοντας ντουέτα σε διαχρονικές επιτυχίες τους, όπως τα «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη», «Στα ‘Δωσα Όλα» και «Αντίστροφη Μέτρηση».

"Μεταξύ μας δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα" είπε η Άννα Βίσση χαρακτηριστικά. 

Δείτε το βίντεο:

enikos.gr

Μόνο το 2% μπορεί να βρει τη λύση σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση

Offsite Team -
30.06.2022 - 22:04

Μόνο το 2% μπορεί να βρει τη λύση σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση

Μια εικόνα οπτικής ψευδαίσθησης ενός Ουκρανού καλλιτέχνη έχει προκαλέσει σύγχυση στο διαδίκτυο

Μια εικόνα οπτικής ψευδαίσθησης έχει μπερδέψει τόσο πολύ τους ανθρώπους που μόνο το 2% του πληθυσμού μπορεί να βρει τη λύση.

Την εικόνα μοιράστηκε ο Ουκρανός καλλιτέχνης Ολέγκ Σούπλιακ, ο οποίος δημιουργεί έργα οπτικής ψευδαίσθησης. Το συγκεκριμένο σχέδιο που έχει βάλει δύσκολα στον κόσμο, περιλαμβάνει τέσσερις γυναίκες, αλλά δεν είναι εύκολο να τις βρεις. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να εντοπιστούν όλες.

Στην εικόνα είναι εμφανής μια γυναίκα με μακριά και πυκνά μαλλιά, αλλά στην πραγματικότητα κρύβονται άλλες τρεις. Ο Όλεγκ αποκαλεί το έργο τέχνης ένα κομμάτι συμβολικής σύνθεσης στο σουρεαλιστικό στυλ.

Η λύση

  • Η μία γυναίκα είναι δίπλα στο μάγουλο της γυναίκας που είναι εμφανής.
  • Η δεύτερη είναι είναι κολλημένη πάνω στο δεξί μπράτσο της κεντρικής γυναίκας της φωτογραφίας
  • Η τρίτη που είναι και η πιο δύσκολη να εντοπιστεί είναι στο στομάχι της κεντρικής γυναίκας

Μια οπτική παραίσθηση είναι «η αντίληψη ενός εξωτερικού οπτικού ερεθίσματος όπου δεν υπάρχει». Ένα ξεχωριστό αλλά σχετικό φαινόμενο είναι μια οπτική ψευδαίσθηση, η οποία είναι μια παραμόρφωση ενός πραγματικού εξωτερικού ερεθίσματος.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις ταξινομούνται ως απλές ή σύνθετες:

  • Οι απλές οπτικές ψευδαισθήσεις αναφέρονται επίσης ως μη σχηματισμένες οπτικές ψευδαισθήσεις και στοιχειώδεις οπτικές ψευδαισθήσεις. Αυτοί οι όροι αναφέρονται σε φώτα, χρώματα, γεωμετρικά σχήματα και μη διακτιτλα αντικείμενα. Αυτά μπορούν να υποδιαιρεθούν περαιτέρω σε φωσφαίνια τα οποία είναι χωρίς δομή, και φωτοψίες οποίες είναι με γεωμετρικές δομές.
  • Οι σύνθετες οπτικές ψευδαισθήσεις αναφέρονται επίσης ως σχηματισμένες οπτικές ψευδαισθήσεις. Είναι καθαρές, ρεαλιστικές εικόνες ή σκηνές όπως άνθρωποι, ζώα, αντικείμενα, μέρη κ.λπ.

Πηγή: gazzetta.gr

Home