Καίτη Γαρμπή: Έγινε μάσκα προστασίας για τον COVID-19! (Φώτος)

Καίτη Γαρμπή: Έγινε μάσκα προστασίας για τον COVID-19! (Φώτος)

Οι μάσκες κατασκευάστηκαν για να μας φτιάξουν τη διάθεση, αλλά και για καλό σκοπό!

Μέσα από την «Κιβωτό» η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεχίζει την πλούσια κοινωνική της δράση!

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

Σε ακόμα μία πρωτότυπη κίνηση και, μάλιστα για καλό σκοπό πρωταγωνιστεί η Καίτη Γαρμπή, καθώς η μορφή της τυπώθηκε σε μάσκες για τον κορωνοϊό.  

garbi

Τις μάσκες προστασίας σχεδίασε ο γνωστός σχεδιαστής Απόστολος Μητρόπουλος και σε αυτές υπάρχει η Καίτη Γαρμπή μέσα από τη δική της σειρά stickers, τα kaitoji, (τα δικά της emojis) και στο κέντρο της μάσκας δεσπόζει το kaitoji «Κιβωτός», από τη μεγάλη και διαχρονική επιτυχία της, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο.

garbi

Τα έσοδα από το video για το ντουέτο του τραγουδιού, διατίθενται για την «Κιβωτό του κόσμου», τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού. Όσο αφορά στις μάσκες, το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων, θα δοθεί για τη βοήθεια των αδέσποτων ζώων! 

>>> Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από showbiz στο mylife <<<

garbi

Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή έγραψε στα social media

«Οι καιτοτζιμάσκες μας, φτιάχτηκαν για να μας φτιάξουν τη διάθεση αλλά και για να προσφέρουν μια σταγόνα ανακούφισης στους τετράποδους φίλους μας, αφού το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα μοιραστεί σε φιλοζωικούς συλλόγους»... Προστατεύουμε τον εαυτό μας, προστατεύουμε τους γύρω μας και μαζί φτιάχνουμε κι εμεις μια ΚΙΒΩΤΟ για τα αδέσποτα ζώα!»

Home