Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κίνα: Ηθοποιοί και μουσικοί έφτιαξαν τραγούδι για τον κορωνοϊό

Offsite Team -
03.02.2020

Κίνα: Ηθοποιοί και μουσικοί έφτιαξαν τραγούδι για τον κορωνοϊό

Thumbnail
Το βίντεο τελειώνει με μηνύματα υποστήριξης στους ασθενείς, τους γιατρούς από ανθρώπους σε όλη την Κίνα.

Το τραγούδι συγχαίρει το ιατρικό προσωπικό και το προσωπικό ασφαλείας, καθώς και τους εργάτες που έχτισαν νοσοκομείο στη Γουχάν για την αντιμετώπιση του κορονοϊού μέσα σε 10 ημέρες.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε παγκόσμιο συναγερμό για τον νέο κορονοϊό με επίσημη ονομασία 2019-nCov, καθώς ο ιός έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από δώδεκα χώρες.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο αριθμός των κρουσμάτων έχει ήδη ξεπεράσει εκείνα του SARS που εμφανίστηκε το 2003.

Κινέζοι ηθοποιοί, μουσικοί και εντερτέινερς μέσα από ένα τραγούδι για τον κορονοϊό που ξέσπασε στην ηπειρωτική Κίνα τον Δεκέμβριο, ζητούν εθνική ενότητα και δύναμη.

Το σχεδόν πεντάλεπτο βίντεο περιλαμβάνει διασημότητες της Κίνας, συμπεριλαμβανομένων των μελών της ομάδας «X NINE», και του διάσημου ηθοποιού και σκηνοθέτη, Τζάκι Τσαν, να ερμηνεύουν το τραγούδι «Believe, Love Will Triumph».

​Το βίντεο παρουσιάζει επίσης σκηνές από την πόλη Γουχάν και την επαρχία Χουμπέι, την περιοχή της Κίνας όπου πρωτοεμφανίστηκε ο ιός, και συγχαίρει το ιατρικό και προσωπικό ασφαλείας, καθώς και τους εργάτες που έχτισαν νοσοκομείο στη Γουχάν για την αντιμετώπιση του κορονοϊού μέσα σε 10 ημέρες.

Το βίντεο τελειώνει με μηνύματα υποστήριξης στους ασθενείς, τους γιατρούς από ανθρώπους σε όλη την Κίνα.

«Εργαστείτε όλοι μαζί για την καταπολέμηση της επιδημίας», αναφέρεται σε ένα μήνυμα.

Κινέζοι αξιωματούχοι ανέφεραν στις 2 Φεβρουαρίου ότι ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό αυξήθηκε στους 361, ενώ τα κρούσματα ξεπερνούν τα 17.000

sputniknews.gr

Home