Κόνι Μεταξά: Ξαπλώνει στην πισίνα της και ξεσηκώνει το Instagram

Κόνι Μεταξά: Ξαπλώνει στην πισίνα της και ξεσηκώνει το Instagram

Δείτε τη φωτογραφία με μαγιό που ανάρτησε στο Instagram
Δείτε τη φωτογραφία με μαγιό που ανάρτησε στο Instagram

Ανήκει κι αυτή στην κατηγορία εκείνη των Ελληνίδων celebrities που ανέβηκαν επίπεδο το φετινό καλοκαίρι. Για την Κόνι Μεταξά βέβαια η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει από τις αρχές του χρόνου και εντάθηκε γύρω στο Πάσχα με ορισμένες πολύ αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

Είναι αυτές οι φωτογραφίες που προκάλεσαν και όλο τον ντόρο στο προφίλ της στο Instagram.

Είναι αυτές που την έκαναν ένα πολύ hot όνομα για ένα περιοδικό όπως το Playboy. Κάπως έτσι φωτογραφήθηκε, έβαλε στο portfolio της ένα σημαντικό πρότζεκτ και παράλληλα έδειξε πως αποτελεί τη νέα γενιά Ελληνίδων σε κάθε επίπεδο. Ιδίως στο στοιχείο του sex appeal που φαίνεται να βγαίνει έμφυτο και σε αφθονία από τη νεαρή Κόνι.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τη φωτογραφία με μαγιό που ανάρτησε στο Instagram. Το σκηνικό της χλιδής γνώριμο πια για μια τόσο δημοφιλή influencer. Θέα ένα ολόκληρο νησί και μια πισίνα μόνο για χάρη της. Η Κόνι Μεταξά ξαπλώνει δίπλα στην πισίνα με τον ήλιο να την «λούζει» και να τονίζει το μαυρισμένο της κορμί.

Η μινιόν μα πολύ πληθωρική Κόνι, που φοράει το μπικίνι της, απλώνει το πάνω μέρος του κορμιού και διπλώνει τα πόδια της για να βγάλει ένα καλλιτεχνικό και σέξι αποτέλεσμα.

Home