Μαμά έφτιαξε απίθανο μπλουζάκι για την πρώτη μέρα στο σχολείο

Μαμά έφτιαξε απίθανο μπλουζάκι για την πρώτη μέρα στο σχολείο

Ξετρέλανε τις άλλες μαμάδες και έγινε viral

Η Καρίνα Κανσίνο είναι μια νεαρή μαμά που ζει στο Τέξας. Ενεργό μέλος στα κοινωνικά δίκτυα, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες του γιου της Γκας, ενός χαριτωμένου μπόμπιρα, χωρίς μπροστινά δοντάκια.

Ο Γκας -όπως φυσικά καταλάβατε από την έλλειψη δοντιών- είναι περίπου έξι ετών και φέτος θα πάει για πρώτη φορά στο Δημοτικό σχολείο. Και μπορεί ο μικρούλης να χαίρεται που μεγαλώνει, η μαμά ωστόσο φαίνεται να χαίρεται περισσότερο. Η Καρίνα θέλησε να κάνει στον γιο της ένα ανεκτίμητο δώρο, που θα κρατήσει για πάντα, οπότε έβαλε την φαντασία της να δουλέψει και δημιούργησε ένα πανέξυπνο T-Shirt. Αμέσως μετά, φωτογράφισε με αυτό τον γιο της, ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook και αυτή έγινε viral. 

Τι είχε λοιπόν το Τ-Shirt που το κάνει ανεκτίμητο;

Η δαιμόνια -με την πολύ καλή έννοια- μαμά αγόρασε ένα XL μεγέθους μπλουζάκι και στην μπροστινή του πλευρά, έγραψε την ημερομηνία αποφοίτησης του Γκας από το Λύκειο. «Class of 2032». Ενώ στην πίσω πλευρά είναι τυπωμένο το όνομα του μπόμπιρα και όλες οι τάξεις στις οποίες θα φοιτήσει μελλοντικά. Σε κάθε πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, ο μικρούλης θα βάζει και ένα...αυτόγραφο στην ανάλογη τάξη. 

Όταν περάσουν σχεδόν 13 χρόνια και ο Γκας αποφοιτήσει, πιθανότατα το μπλουζάκι να του πέφτει «κουτί».

Facebook/Carina Cansino

Οι φωτογραφίες της Καρίνα τράβηξαν την προσοχή μεγάλων ειδησεογραφικών δικτύων με αποτέλεσμα να γίνουν viral σε όλο τον πλανήτη.

Well done Carina

 

Home