Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μαρία Σολωμού - Αλέξης Γεωργούλης : Αποκάλυψαν πως στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι (Βίντεο)

Offsite Team -
23.06.2022 - 16:05

Μαρία Σολωμού - Αλέξης Γεωργούλης : Αποκάλυψαν πως στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι (Βίντεο)

Μαρία Σολωμού - Αλέξης Γεωργούλης : Αποκάλυψαν πως στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι (Βίντεο)
Η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης παραδέχτηκαν στην Άννα Ζηρδέλη από τη «Super Κατερίνα» πως μια φορά και έναν καιρό υπήρξε ένα τρυφερό ειδύλλιο μεταξύ τους.

Η Μαρία Σολωμού αρχικά δήλωσε: «Θα το πεις ειδύλλιο; Ένα φεγγάρι μπορεί να ήταν… Θυμάμαι όταν γυρίσαμε τη “Φούσκα” που είχαμε μία σοβαρή ερωτική σκηνή και ήταν ξαπλωμένος ο Αλέξης και εγώ από πάνω ντυμένη και η κοπέλα που έκανε script ήταν χεσμένη και ήρθε με την κλακέτα και μου έπιασε τα μαλλιά. Δε σταματήσαμε να γελάμε!». Διάβασε επίσης: Μαριλένη Σταύρου για πρώτη φορά: Τα ψυχοσωματικά, η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της και η στιγμή που τη συγκίνησε ο γι...

Μπέρδεψε τη νύφη με την κουνιάδα & αυτή άρχισε χαστούκια (Βίντεο)

Offsite Team -
28.06.2022 - 07:13

Μπέρδεψε τη νύφη με την κουνιάδα & αυτή άρχισε χαστούκια (Βίντεο)

Είπε να πιει λίγο παραπάνω για να γιορτάσει το ευτυχές γεγονός, αλλά είδε… αστεράκια από το βαρύ χέρι της κουνιάδας

Σίγουρα όταν θα δει το βίντεο από την τελετή του «αρραβώνα» του θα μετανιώσει που είπε να πιει λίγο παραπάνω για να γιορτάσει τη μέρα. Ίσως μάλιστα να έχει και αρκετούς πονοκεφάλους καθότι το χέρι της κουνιάδας φάνηκε να είναι λίγο βαρύ. Δεν το πήρε καθόλου καλά… Όχι που ήταν μεθυσμένος, αλλά που την μπέρδεψε με την αδερφή της, που ήταν η πραγματική νύφη.

Εξηγούμαστε: Πριν μια εβδομάδα στο Μπιχάρ, στην ανατολική Ινδία, έλαβε χώρα η παραδοσιακή τελετή varmala. Είναι η εκδήλωση που κάνουν στην οποία το ζευγάρι συναντιέται για πρώτη φορά. Κατά το έθιμο, ο άντρας περνάει στη γυναίκα ένα κολιέ από γιρλάντες και το αντίθετο.

Ο γαμπρός όμως, όπως θα δείτε στο βίντεο είναι… τύφλα στο μεθύσι. Είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση που δεν μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά και δεν μπορεί να σταθεί καν στα πόδια του. Ένας φίλος του, έχει επωμιστεί τον ρόλο του… στηρίγματος. Κυριολεκτικά, καθώς είναι αυτός που τον κρατάει να μην πέσει κάτω.

Η μέλλουσα σύζυγος του άνδρα τοποθετεί ένα κολιέ γιρλάντας στον λαιμό του και μετά είναι η σειρά του. Μόνο που ο γαμπρός, μπερδεύει τις γυναίκες και περνάει το κολιέ με τα λουλούδια στην κουνιάδα και όχι στη νύφη.

Η κουνιάδα δεν το πήρε καθόλου καλά, άρχισε να ουρλιάζει στον γαμπρό και στη συνέχεια τον χαστούκισε, ενώ μην καταφέρνοντας να συγκρατήσει την οργή της συνέχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι. Ο γαμπρός έπρεπε ο ίδιος να βγάλει από τον λαιμό της το κολιέ με την γιρλάντα καθώς θα έπρεπε να παντρευτεί αυτήν.

Η νύφη σε όλο αυτό είναι αποσβολωμένη και μάλλον μετανιωμένη.

Home