Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

MasterChef: Αποχώρησε ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες

Offsite Team -
30.04.2020

MasterChef: Αποχώρησε ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες

Thumbnail
Επιβεβαιώθηκαν τα spoilers - Μια στιγμή αδυναμίας ήταν αρκετή για να του στερήσει την παραμονή του στο ριάλιτι μαγειρική

 

Τέσσερις από τους πιο δυνατούς παίκτες του MasterChef βρέθηκαν μπροστά στους κριτές. Ντυμένοι στα μαύρα οι: Κώστας Νταλιάνης, Γιώργος Λασκαρίδης (που επέστρεψε με δεύτερη ευκαιρία), Σταύρος Βαρθαλίτης και Σταύρος Γεωργίου αποτέλεσαν χθες βράδυ την ομάδα προς αποχώρηση. Μάλιστα κάποιοι από τους εν λόγω διαγωνιζόμενους θεωρούνται από εκείνους, που θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<

Όπως είναι γνωστό με τις αλλαγές που έχουν γίνει τελευταία στον διαγωνισμό δεν υπήρχε ψηφοφορία και οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αποφάσισαν για ακόμα μια φορά να αναμετρηθούν οι τέσσερις παίκτες. Στόχος ήταν να απαλλαχθεί ένας από αυτούς και να βρεθεί ασφαλής στον εξώστη παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά του διαγωνισμού.

Νικητής σε αυτή τη δοκιμασία αναδείχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος ανέβηκε στον εξώστη και παρακολούθησε από εκεί τη δοκιμασία αποχώρησης, στην οποία «πάλεψαν» οι Κώστας Νταλιάνης, Γιώργος Λασκαρίδης και Σταύρος Γεωργίου.

Οι τρεις κριτές, μαζί με τον δημιουργό του πιάτου, τον Θοδωρή Μωυσίδη δοκίμασαν, βαθμολόγησαν τις προσπάθειες των υποψηφίων και βγήκαν έξω όπου τους ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

  • Κώστας Νταλιάνης: (5+5+6+6) – 22 βαθμοί
  • Σταύρος Γεωργίου: (6+7+7+7) – 27 βαθμοί
  • Γιώργος Λασκαρίδης: (8+8+8+8) – 32 βαθμοί

Ο παίκτης με τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Κώστας Νταλιάνης, ο οποίος αποχωρεί από τον διαγωνισμό.

H αποχώρηση «παίχτηκε» για ακόμα μια φορά ανάμεσα σε Κώστα και Γιώργο.

protothema.gr

Home