Μπέζος: Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο δεν έχει δεύτερο μαγιό

Μπέζος: Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο δεν έχει δεύτερο μαγιό

Οι κακές γλώσσες παρατήρησαν ότι ο μεγιστάνας εμφανίζεται συνεχώς με το ίδιο μαγιό,

Ένα και μοναδικό μαγιό έχει και φοράει ο Τζεφ Μπέζος, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο!

Την παρατήρηση έκανε η Page Six της New York Post, που κατέγραψε τον μεγιστάνα σε τρεις τουλάχιστον διαφορετικές εμφανίσεις του, να φορά το ίδιο μαγιό.

Τα... λαγωνικά της εφημερίδας έψαξαν και βρήκαν πως πρόκειται για σχέδιο της μάρκας Vilebrequin και μάλιστα από προηγούμενη σεζόν, καθώς δεν είναι πια διαθέσιμο προς πώληση στην ιστοσελίδα της εταιρίας. Βάσει παρόμοιων φετινών σχεδίων όμως, το κόστος υπολογίζεται στα 260-290 δολάρια. 

Η Page Six αρχικά εντόπισε το γαλάζιο μαγιό του Μπέζος σε μια φωτογραφία από το γιοτ του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Dreamworks Ντέιβιντ Γκέφεν, όπου ο Μπέζος και η σύντροφός του Λόρεν Σάντσεζ ήταν καλεσμένοι για κρουαζιέρα στις ακτές της Ισπανίας, μαζί με άλλους διάσημους όπως ο Τζόσουα Κούσνερ, η Κάρλι Κλος και άλλοι. 

Τις επόμενες ημέρες, ο Μπέζος και η Σάντσεζ εθεάθησαν στο Σαν Τροπέ, δύο φορές - και πάλι ο ιδρυτής της Amazon φορούσε το γαλάζιο του μαγιό... Για την ιστορία, να σημειωθεί ότι η σύντροφός του, για την οποία διέλυσε πρόσφατα το γάμο του, οδηγώντας στο μεγαλύτερο διαζύγιο στα χρονικά, εμφανιζόταν με διαφορετικά ρούχα.

page-six-bezos

Home