Mύρισε Πάσχα: Αυτά είναι τα πιο τραγανά και μαστιχωτά vegan μπισκότα από ταχίνι που έχεις δοκιμάσει ποτέ

Υλικά: ·        100γρ. ταχίνι ·        95 γρ. σιρόπι σφενδάμου ·        ½  κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ·        100 γρ. αλεύρι αμυγδάλου ·        ¼  μαγειρική σόδα ·        πρέζα αλάτι ·        3 κ.σ. λευκό σουσάμι ·        2 κ.σ. μαύρο σουσάμι Εκτέλεση: Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το σουσάμι. Σε ένα άλλο, μικρό μπολ ανακατεύομαι το λευκό και το μαύρο σουσάμι. Σχηματίζουμε μια κουταλιά της σούπας από τη ζύμη σε μπάλα, κυλώντας την στο μείγμα με το σουσάμι και την τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο...