Νεκρή στα 38 της πρώην παίκτρια του X Factor (Φώτο & Βίντεο)

Νεκρή στα 38 της πρώην παίκτρια του X Factor (Φώτο & Βίντεο)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ: O τσακωμός της με τους κριτές ήταν ένας από τους πιο επεισοδιακούς στην ιστορία του talent show.

Η Άριελ Μπάρντετ, που διαγωνίστηκε στο βρετανικό X-Factor το 2008, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, πέθανε σε ηλικία 38 ετών, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σύμφωνα με τους κοντινούς της ανθρώπους. Ο τσακωμός της με τους κριτές είχε μείνει στη ιστορία και για αυτό το λόγο την αναζητούσαν μέχρι σήμερα. 

Η είδηση του θανάτου της Άριελ, που άλλαξε το όνομά της σε Αραμπέλα Σταρτσάιλντ μετά τον ντόρο του τσακωμού με τους κριτές, έγινε γνωστή από τον λογαριασμού του Facebook ενός φίλου της, του Ρέζα Μπαγκέρι.

Νεκρή στα 38 της πρώην παίκτρια του X

To βίντεο με την οντισιόν της στο youtube έχει περισσότερες από 3 εκατ. προβολές. Η Άριελ ήταν αποφασισμένη να στρέψει την προσοχή πάνω της, όταν μπαίνοντας στο δωμάτιο με τους κριτές πέταξε τον αριθμό διαγωνιζομένου που φορούσε στο μπλουζάκι της και φώναξε «είμαι άνθρωπος, όχι αριθμός». 

Ακούγοντας την ερμηνεία της, ο Σίμον Κόουλ, γνωστός κριτής του παιχνιδιού, δήλωσε ότι «αυτό που άκουσα ήταν ένας εφιάλτης». 

Η Άριελ προσπάθησε να εξηγήσει ότι η ιδέα πίσω από την ερμηνεία της ήταν να φανεί το διαφορετικό στιλ της, αλλά εκείνος απάντησε «δεν με νοιάζει». Ένας άλλος κριτής της είπε ότι είναι τρομακτική. 

Έτσι, αν κι έφυγε νωρίς, κατάφερε να μπει στο πάνθεον εκείνων των ταλέντων που ποτέ δεν κατάφεραν να εκτιμήσουν οι κριτές. 

huffingtonpost.gr

Home