Ο Βαρθαλίτης θα μοιραστεί τα €50.000 με τον Σταυρή (Βίντεο)

Ο Βαρθαλίτης θα μοιραστεί τα €50.000 με τον Σταυρή (Βίντεο)

Αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής την συμφωνία

Μετά τον μεγάλο τελικό και την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής στο Star, ο Σταύρος Βαρθαλίτης βρέθηκε καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε για την εμπειρία που έζησε, ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη σχετικά με τα χρήματα που πρόκειται να λάβει από το MasterChef.

Ο φιλικός δεσμός που αναπτύχθηκε μεταξύ των δύο φιναλίστ, Σταύρου και Σταυρή αποδείχθηκε δυνατός, καθώς ο Βαρθαλίτης αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι σκοπεύει να μοιραστεί 50-50 το χρηματικό έπαθλο με τον Γεωργίου.

Αρχικά, οι δύο παίκτες είχαν συμφωνήσει ότι ο νικητής θα έδινε 10.000 ευρώ στον χαμένο, ωστόσο αυτό άλλαξε.

«Έναν συμβολαιογράφο ζητάω παρακαλώ. Να έρθει ένας συμβολαιογράφος να μας φτιάξει γιατί πάει 50 – 50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης κρατάει τον λόγο του. Είχαμε πει κάτι σαν κολατσιό, αλλά τώρα είπαμε 50 – 50.

Ειδικά με εμάς τους δύο, επειδή ότι λέγαμε μέσα στο παιχνίδι το έχουμε κρατήσει, αν μη τι άλλο τώρα που ξεκινάει η πραγματική μας ζωή και οι συνεργασίες που έχουμε να κάνουμε και δεν θέλω να τον χάσω -ελπίζω ούτε κι αυτός να θέλει να με χάσει- ότι λέμε θα το τηρήσουμε γιατί θέλουμε να έχουμε αυτή την υγιή σχέση που είχαμε και στο παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο νικητής του MasterChef.

Μάλιστα, μέσα από το Ιnstagram, οι δυο φίλοι ανακοίνωσαν έμμεσα ότι κάτι ετοιμάζουν… Βέβαια, δεν διευκρινίστηκε αν πρόκειται για μια κοινή συνεργασία ή αν ο καθένας θα τραβήξει τον δικό του δρόμο.

Δείτε το βίντεο:

mononews.gr

Home