Ο χαρακτήρας που δεν είδαμε ποτέ ότι σκότωσε η Cercei Lannister

Ο χαρακτήρας που δεν είδαμε ποτέ ότι σκότωσε η Cercei Lannister

Αυτή η πράξη αφορά έναν χαρακτήρα που έχει εξαφανιστεί εδώ και αρκετές σεζόν

Cercei Lannister έχει κάνει αρκετές φρικτές πράξεις στην προσπάθειά της να αναρριχηθεί στο Σιδερένιο Θρόνο, αλλά μια από αυτές ήταν τόσο αποτρόπαιη που δε βγήκε ποτέ στον αέρα.

Αυτή η πράξη αφορά έναν χαρακτήρα που έχει εξαφανιστεί εδώ και αρκετές σεζόν από τη σειρά και δεν είναι η Catelyn Stark, αλλά ένας τριχωτός χαρακτήρας. Την τελευταία φορά που είδαμε τον Ser Pounce, τον γάτο του βασιλιά Tommen, ήταν στην 6η σεζόν, ακριβώς πριν το θάνατο του νεαρού βασιλιά. Από τότε, οι fans αναρωτιούνταν τι απέγινε, μέχρι που οι παραγωγοί του show επιβεβαίωσαν την τραγική αλήθεια: Η εκδικητική Cercei σκότωσε το γάτο του γιου της.

"Η Cercei απεχθανόταν τόσο πολύ το όνομα Ser Pounce, που δεν μπορούσε να τον αφήσει να επιβιώσει", λένε οι παραγωγοί. "Οπότε σκέφτηκε την πιο διαβολική εκδίκησή της. Ο θάνατος του Ser Pounce ήταν τόσο απαίσιος που δεν μπορούσαμε να τον βγάλουμε στον αέρα".

Δεδομένου ότι σε αυτήν τη σειρά έχουμε δει μερικές από τις πιο αιματοβαμμένες στιγμές της τηλεόρασης, όπως ο Κόκκινος Γάμος, είναι να απορεί κανείς τι συνέβη στο καημένο το γατί. Τουλάχιστον τα βιβλία του George R. R. Martin επιβιώνει. Φαίνεται όμως πως ο γάτος-ηθοποιός που ενσάρκωσε το ρόλο δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος.

Σύμφωνα με τον παραγωγό David Benioff, ο γάτος δεν ήταν καθόλου ευχάριστος στην επαγγελματική συνύπαρξη. "Οι σκύλοι γενικώς κάνουν αυτό που τους λες να κάνουν αν είναι έξυπνοι κι εκπαιδευμένοι. Οι γάτες έχουν δική τους ατζέντα".

Είναι αυτός λόγος για να εκτελεστεί τόσο βίαια ο Ser Pounce;

Home