Ουφολόγος είδε έκρηξη εξωγήινης βόμβας στον πλανήτη (Βίντεο)

Ουφολόγος είδε έκρηξη εξωγήινης βόμβας στον πλανήτη (Βίντεο)

Ο κυνηγός εξωγήινων ισχυρίζεται ότι η έκρηξη στον Δία προέρχεται από τον ίδιο τον πλανήτη

Μια παράξενη λάμψη εντοπίστηκε αυτόν τον μήνα στον πλανήτη Δία και καταγράφηκε από αστρονόμους ανά την υφήλιο. Σύμφωνα με τον γνωστό ουφολόγο Σκτο Γουόρινγκ, ήταν μια έκρηξη εξωγήινης βόμβας.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Όπως ανέφερε στο μπλογκ του για του για το μεταφυσικό, το ανεξήγητο και τους εξωγήινους, ο Γουόρινγκ είναι σίγουρος ότι δεν "υπάρχει σημάδι εισερχόμενου κομήτη, δεν υπάρχει ουρά, ούτε λάμψη από την είσοδο στην ατμόσφαιρα του πλανήτη Δία.

"Η έκρηξη μοιάζει να προέρχεται από τον ίδιο τον πλανήτη" λέει ο ουφολόγος, σημειώνοντας ότι πιθανότατα πρόκειται για κάποιο είδος εξωγήινης βόμβας, παρά για "μετεωρίτη από το διάστημα".

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

"Πιστεύω ότι ήταν μια εξωγήινη βόμβα που εξερράγη ή κάποια ενεργειακά κτίρια υψηλής τεχνολογίας - παρόμοια με τους δικούς μας πυρηνικούς αντιδραστήρες αλλά πολύ πιο προηγμένα με μια ενέργεια που δεν καταλαβαίνουμε - που εξερράγησαν" αναφέρει ο Γουόρινγκ στο μπλογκ του.

Μάλιστα, ο ουφολόγος υποθέτει ότι ο πλανήτης Δίας πιθανότατα να κατοικείται και πως τα σύννεφα που καλύπτουν την ατμόσφαιρά του "θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι από τέτοιου είδους εκρήξεις κατά μήκος της επιφάνειάς του". "Βρίσκονται σε πόλεμο; Ή είναι οι εκρήξεις ατυχήματα;" διερωτήθηκε ο Σκοτ Γουόρινγκ.

"Ο μόνος τρόπος να το μάθουμε είναι… να ταξιδέψουμε έως εκεί" λέει ο κυνηγός εξωγήινων.

Οι ισχυρισμοί του Γουόρινγκ για την έκρηξη εξωγήινης βόμβας στον πλανήτη Δία προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα social media, με πολλούς χρήστες να δείχνουν ότι συμφωνούν μαζί του και πολλούς άλλους να μιλούν για σύγκρουση κομήτη.

Να τονίσουμε, πάντως, πως ήταν ο ερασιτέχνης αστρονόμος από τη Βραζιλία, Χοσέ Λουίς Περέιρα, που κατέγραψε σε βίντεο την ισχυρή λάμψη στην ατμόσφαιρα του πλανήτη Δία στις 13 Σεπτέμβρη 2021.

"Έλεγξα το αποτέλεσμα μόλις το πρωί της 14ης Σεπτέμβρη, όταν το πρόγραμμα με ειδοποίησε για την υψηλή πιθανότητα σύγκρουσης κι επιβεβαίωσα ότι όντως υπήρχε μια καταγραφή στο πρώτο βίντεο της βραδιάς" έγραψε ο Περέιρα, μετά την καταγραφή της ισχυρής λάμψης στην επιφάνεια του πλανήτη Δία.

Home