Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πάρτι στη Μύκονο κόστισε 5 εκατομμύρια ευρώ! (Βίντεο)

Offsite Team -
16.08.2019 - 15:34

Πάρτι στη Μύκονο κόστισε 5 εκατομμύρια ευρώ! (Βίντεο)

Thumbnail
Αυτό το event στην Μύκονο τα είχε όλα

Εντυπωσιακή διακόσμηση, υψηλούς προσκεκλημένους, μοντέλα, ενδυμασίες πέρα από κάθε φαντασία και μπουφέδες με του πουλιού το γάλα! Ο Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος και πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης Idan Ofer γιόρτασε την 10η επέτειο του γάμου του με την τέταρτη σύζυγό δίνοντας στην Παράγκα ένα πάρτι-υπερπαραγωγή.

Το σκηνικό ήταν εμπνευσμένο από το Φεστιβάλ του Φλεγόμενου Ανθρώπου, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Νεβάδα των ΗΠΑ. Κυριαρχούσαν τα γιγάντια ομοιώματα, ανθρώπινα και μη, όπως ένα του Βούδα κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από λάστιχα αυτοκινήτων!

Όσον αφορά το dress code, ήταν και αυτό εναρμονισμένο στο πνεύμα του αμερικανικού φεστιβάλ. Δηλαδή ο καθένας φορούσε ό,τι μπορούσε να κατεβάσει η φαντασία του! Η guest list περιλάμβανε 700 προσκεκλημένους - στην πλειονότητά τους προσωπικότητες και VIP - που κατέφτασαν στο νησί των Ανέμων με λίαρ τζετ, ελικόπτερα και θαλαμηγούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος της εκδήλωσης έφτασε τα 5.000.000 ευρώ, ενώ 400 άνθρωποι για 3 εβδομάδες δούλεψαν εντατικά ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους. Το ζεύγος Ofer λατρεύει την Μύκονο, την επέλεξε πριν από 10 χρόνια για να παντρευτεί και ήθελε με κάθε κόστος να διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι στο αγαπημένο του νησί.

Μόνο το 2% μπορεί να βρει τη λύση σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση

Offsite Team -
30.06.2022 - 22:04

Μόνο το 2% μπορεί να βρει τη λύση σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση

Μια εικόνα οπτικής ψευδαίσθησης ενός Ουκρανού καλλιτέχνη έχει προκαλέσει σύγχυση στο διαδίκτυο

Μια εικόνα οπτικής ψευδαίσθησης έχει μπερδέψει τόσο πολύ τους ανθρώπους που μόνο το 2% του πληθυσμού μπορεί να βρει τη λύση.

Την εικόνα μοιράστηκε ο Ουκρανός καλλιτέχνης Ολέγκ Σούπλιακ, ο οποίος δημιουργεί έργα οπτικής ψευδαίσθησης. Το συγκεκριμένο σχέδιο που έχει βάλει δύσκολα στον κόσμο, περιλαμβάνει τέσσερις γυναίκες, αλλά δεν είναι εύκολο να τις βρεις. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να εντοπιστούν όλες.

Στην εικόνα είναι εμφανής μια γυναίκα με μακριά και πυκνά μαλλιά, αλλά στην πραγματικότητα κρύβονται άλλες τρεις. Ο Όλεγκ αποκαλεί το έργο τέχνης ένα κομμάτι συμβολικής σύνθεσης στο σουρεαλιστικό στυλ.

Η λύση

  • Η μία γυναίκα είναι δίπλα στο μάγουλο της γυναίκας που είναι εμφανής.
  • Η δεύτερη είναι είναι κολλημένη πάνω στο δεξί μπράτσο της κεντρικής γυναίκας της φωτογραφίας
  • Η τρίτη που είναι και η πιο δύσκολη να εντοπιστεί είναι στο στομάχι της κεντρικής γυναίκας

Μια οπτική παραίσθηση είναι «η αντίληψη ενός εξωτερικού οπτικού ερεθίσματος όπου δεν υπάρχει». Ένα ξεχωριστό αλλά σχετικό φαινόμενο είναι μια οπτική ψευδαίσθηση, η οποία είναι μια παραμόρφωση ενός πραγματικού εξωτερικού ερεθίσματος.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις ταξινομούνται ως απλές ή σύνθετες:

  • Οι απλές οπτικές ψευδαισθήσεις αναφέρονται επίσης ως μη σχηματισμένες οπτικές ψευδαισθήσεις και στοιχειώδεις οπτικές ψευδαισθήσεις. Αυτοί οι όροι αναφέρονται σε φώτα, χρώματα, γεωμετρικά σχήματα και μη διακτιτλα αντικείμενα. Αυτά μπορούν να υποδιαιρεθούν περαιτέρω σε φωσφαίνια τα οποία είναι χωρίς δομή, και φωτοψίες οποίες είναι με γεωμετρικές δομές.
  • Οι σύνθετες οπτικές ψευδαισθήσεις αναφέρονται επίσης ως σχηματισμένες οπτικές ψευδαισθήσεις. Είναι καθαρές, ρεαλιστικές εικόνες ή σκηνές όπως άνθρωποι, ζώα, αντικείμενα, μέρη κ.λπ.

Πηγή: gazzetta.gr

Home