Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πάστορας μετέτρεψε εκκλησία… σε μπαρ (Φωτογραφίες)

Offsite Team -
15.06.2020

Πάστορας μετέτρεψε εκκλησία… σε μπαρ (Φωτογραφίες)

Thumbnail
Μέσα στην εκκλησία τοποθετήθηκαν τραπέζια, ενώ οι πάστορες ντύθηκαν σερβιτόροι μεταφέροντας στους δίσκους τους… τη βίβλο

Μια ευαγγελική εκκλησία στην Αργεντινή άνοιξε ξανά τις πύλες της ως μπαρ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το λουκέτο» στις θρησκευτικές τελετές που παραμένει σε ισχύ, παρά τη σταδιακή άρση των περιορισμών σε άλλες δραστηριότητες της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<

Μέσα στην εκκλησία τοποθετήθηκαν τραπέζια, ενώ οι πάστορες ντύθηκαν σερβιτόροι μεταφέροντας στους δίσκους τους… τη βίβλο θέλοντας με τον τρόπο αυτό να στηλιτεύσουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

«Είμαστε εδώ σήμερα, ντυμένοι έτσι, μεταφέροντας δίσκο, γιατί φαίνεται πως είναι ο μόνος τρόπος να υπηρετήσουμε το λόγο του θεού» τόνισε στον Guardian ο πάστορας Daniel Cattaneo, ενώ άνοιγε το «μπαρ των πιστών», στην ευαγγελική εκκλησία του Σαν Λορέντζο.

«Θέλουμε να ασκήσουμε το συνταγματικό μας δικαίωμα εξασκώντας την πίστη μας» δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης. «Τα μπαρ μπορούν να ανοίξουν, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν, γιατί υπάρχει διάκριση εις βάρος μας;» αναρωτήθηκε ο ίδιος.

Παρότι ο κοροναϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται ραγδαία στο Μπουένος Άιρες και τις γύρω από την πρωτεύουσα περιοχές, το υπόλοιπο της χώρας παραμένει σχετικά ανεπηρέαστο από τη νόσο Covid-19.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

in.gr

Home