Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Περού: Γυναίκα χτυπούσε το φέρετρο την ώρα της κηδείας της (VID)

Offsite Team -
05.05.2022 - 17:28

Περού: Γυναίκα χτυπούσε το φέρετρο την ώρα της κηδείας της (VID)

ΒΙΝΤΕΟ - Ήταν (για λίγο ακόμα) ζωντανή

Μία απίστευτα ανατριχιαστική και μακάβρια εξέλιξη είχε η κηδεία μίας γυναίκας στο Περού αφού, την ώρα που εξελισσόταν, η νεκρή άρχισε να χτυπάει το καπάκι από το φέρετρο σκορπίζοντας τον τρόμο μεταξύ των παρευρισκόμενων. Οι συγγενείς της 36χρονης Rosa Isabel Cespede Callaca άνοιξαν εμβρόντητοι το φέρετρο για να την βρουν, με ανοιχτά μάτια, να τούς κοιτάζει. Άμεσα οι παρευρισκόμενοι φόρτωσαν το φέρετρο, με τη γυναίκα μέσα, στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, και τη μετέφεραν εσπευσμένα στο κοντινό Νοσοκομείο Ferrenafe.

Εκεί, οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ήταν ακόμα ζωντανή -παρότι οι ζωτικές ενδείξεις της ήταν πολύ χαμηλά – και, μάλιστα, μπήκε στη μηχανική υποστήριξη, όπου και σημείωσε ελαφρά βελτίωση. Και ενώ όλοι ήλπιζαν ότι ήταν μάρτυρες ενός θαύματος σε εξέλιξη, η υγεία της Rosa επιδεινώθηκε ραγδαία και η ίδια έφυγε από τη ζωή μερικές ώρες αργότερα.

Εξοργισμένοι οι συγγενείς από το λάθος των γιατρών

«Άνοιξε τα μάτια της και ίδρωνε. Πήγα αμέσως στο γραφείο μου και κάλεσα την αστυνομία», δήλωσε ο φροντιστής του νεκροταφείου, Juan Segundo Cajo ενώ, σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, φαίνεται ομάδα αστυνομικών να μεταφέρει το φέρετρο μέσα από το πλήθος σε ένα φορτηγό. Στη συνέχεια, στο βίντεο βλέπουμε ομάδα γιατρών να στέκεται πάνω από το ανοιχτό φέρετρο.

«Θέλουμε να μάθουμε γιατί η ανιψιά μου ζωντάνεψε χθες, όταν την πηγαίναμε για να κηδευτεί. Έχουμε τα βίντεο στα οποία σπρώχνει και αγγίζει το φέρετρο», δήλωσε εξοργισμένη η  θεία της νεκρής, η οποία έχασε τη ζωή της από τροχαίο δυστύχημα.

ethnos.gr

Home