Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πιτσιρικάς σε αμαξίδιο κάνει τραμπολίνο για πρώτη φορά (Βίντεο)

Offsite Team -
21.02.2019

Πιτσιρικάς σε αμαξίδιο κάνει τραμπολίνο για πρώτη φορά (Βίντεο)

Thumbnail
Ζει την πιο ωραία μέρα της ζωής του.

Λένε πως το γέλιο ενός παιδιού είναι μεταδοτικό. Και μάλλον έχουν δίκιο όσοι το υποστηρίζουν. 

Ένας πιτσιρικάς με κινητικά προβλήματα, μόλις έζησε μια από τις πιο ωραίες μέρες της ζωής του. Αυτό τουλάχιστον δείχνει το βίντεο που έγινε viral τις τελευταίες ώρες. 

Ο 4χρονος από τη Βόρεια Ντακότα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πλέον αρκετά δημοφιλής στο διαδίκτυο, αφού το βίντεο στο οποίο «πρωταγωνιστεί» έχει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια views. 

Ο Γουάιτ, που κινείται με αμαξίδιο, έχει δισχιδή ράχη (spina bifida) που κυριολεκτικά σημαίνει «ράχη με σχισμή». Η νόσος εμφανίζεται με διάφορες μορφές και  χαρακτηρίζεται από ανεπαρκή ανάπτυξη της σπονδυλικής στήλης, του νωτιαίου μυελού και/ή των μηνίγγων, δηλαδή των προστατευτικών καλυμμάτων του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού. 

Αποτελεί την πιο συνηθισμένη ανωμαλία του νευρικού σωλήνα και η συχνότητά της υπολογίζεται περίπου σε 8 νεογέννητα ανά 10.000 γεννήσεις. 

Η μητέρα του 4χρονου, Allison Burggraff, δήλωσε ότι πηγαίνει τον γιο της στο γυμναστήριο Fitness και Gymnastics TNT Kid, μια φορά την εβδομάδα τα τελευταία δύο χρόνια.

«Βλέπουμε αυτούς τους καταπληκτικούς ανθρώπους να δουλεύουν με παιδιά με αναπηρία και να «εκμεταλλεύονται» τις δυνατότητες που οι γονείς τους δεν γνώριζαν καν ότι είχαν», ανέφερε η μητέρα.

Home