Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πιτσιρίκος δημιουργεί τη δική του εταιρεία ανακύκλωσης (Βίντεο)

Offsite Team -
23.02.2021 - 13:53

Πιτσιρίκος δημιουργεί τη δική του εταιρεία ανακύκλωσης (Βίντεο)

Thumbnail
Το απόλυτο παράδειγμα ότι μπορεί κάποιος να κάνει τη διαφορά ανεξαρτήτως ηλικίας.

Αυτό το αγόρι σε ηλικία 3,5 ετών, επισκέφθηκε ένα κέντρο ανακύκλωσης και βρήκε τον σκοπό της ζωής του. Την επόμενη ημέρα ανακοίνωσε ότι η νέα του «δουλειά» είναι να μαζεύει κουτάκια και μπουκάλια από τη γειτονιά και να τα ανακυκλώνει. Σήμερα, είναι 10 ετών και είναι πρόεδρος της δικής του εταιρείας ανακύκλωσης με σκοπό να σώσει τον πλανήτη.

Η στάση αυτού του δεκάχρονου αγοριού προς τον πλανήτη μας είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Ο Ράιαν Χίκμαν από την Καλιφόρνια μπορεί να είναι το απόλυτο παράδειγμα ότι μπορεί κάποιος να κάνει τη διαφορά ανεξαρτήτως ηλικίας.

Όταν ήταν μόλις τριών ετών, εμπνεύστηκε τόσο πολύ από μια επίσκεψη σε ένα τοπικό κέντρο ανακύκλωσης που επισκέφθηκε με τον μπαμπά του, που αποφάσισε να αρχίσει να το κάνει κι αυτός, ξεκινώντας με τους γείτονές του.

Τώρα πια, δέκα ετών, ο Ράιαν έχει δημιουργήσει ήδη τη δική του εταιρεία ανακύκλωσης κάνοντας το πάθος του πράξη.

Ταξιδεύει στην Κομητεία Όραντζ όπου συγκεντρώνει τα αλουμινένια κουτάκια και τα μπουκάλια, τα διαχωρίζει και μετά τα παραδίδει σε ένα κέντρο ανακύκλωσης.

Το πάθος του αγοριού για την προστασία του περιβάλλοντος τον οδήγησε στο να ταξιδεύει στον κόσμο για να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους για την προστασία του πλανήτη.

Συμμετέχει σε καθαρισμούς παραλιών και πουλά μπλουζάκια με το λογότυπο της εταιρείας, με τα έσοδα να δωρίζονται στο Κέντρο Θαλάσσιων Θηλαστικών του Ειρηνικού στην παραλία Λαγκούνα.

Από το 2012, η εταιρεία του Ράιαν έχει ανακυκλώσει πάνω από 800.000 κουτάκια και μπουκάλια και συγκέντρωσε πάνω από 10.000 δολάρια για την προστασία των θαλάσσιων θηλαστικών.

Ο πλανήτης θα ήταν ένα πολύ διαφορετικό μέρος αν όλοι είχαμε την ευαισθησία αυτού του παιδιού για την προστασία του.

sputniknews.gr

Home