Πρώην παίκτης του MasterChef δουλεύει πλέον στο Netflix! (Βίντεο)

Πρώην παίκτης του MasterChef δουλεύει πλέον στο Netflix! (Βίντεο)

Για ποιον πρόκειται;

Πρόκειται για ένα παίκτη που γνωρίσαμε στο περσινό MasterChef, χωρίς ωστόσο να κατάφερε να παραμείνει αρκετά στο ριάλιτι μαγειρικής. 

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τσιούκαρη, που ζει και εργάζεται εδώ και οκτώ χρόνια στην Ολλανδία.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», αποκαλύπτωντας πως πλέον δεν ασχολείται με τη μαγειρική, καθώς ένα ατύχημα που είχε στον αυχένα του τον απομάκρυνε αναγκαστικά από τις κουζίνες. 

Μάλιστα αποκάλυψε πως εργάζεται πλέον στο τεχνικό τμήμα του Netflix, με τις οικονομικές απολαβές να είναι καλύτερες από το μισθό στις κουζίνες.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Εδώ και οκτώ χρόνια μένω και δουλεύω στην Ολλανδία. Είχα έρθει στην Ελλάδα μόνο για το MasterChef, ήθελα να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Στην Ολλανδία δούλευα μέχρι πριν δύο χρόνια σαν μάγειρας, αλλά λόγω ενός ατυχήματος αναγκάστηκα να σταματήσω. Είχα ένα ατύχημα στον αυχένα μου και αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να δουλέψω στις κουζίνες.

Δουλεύω στο Netflix τώρα, βοηθάω στο τεχνικό τμήμα με κάποια θέματα που δεν μπορεί να λύσει ο πελάτης. Οικονομικά είναι αρκετά καλύτερα σε σχέση με το μισθό στις κουζίνες.

>>> Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από showbiz στο mylife <<<

Το φετινό MasterChef το έχω παρακολουθήσει από την αρχή και έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Μιλάω με τον Θεοχάρη, έχω μιλήσει με τη Μάρλεν και τον Ηλία και ήξερα από πριν τον Γιώργο, με τον οποίο είχαμε δουλέψει μαζί στην Ολλανδία. Μπήκε και προχώρησε… Το ήξερα ότι θα προχωρήσει γιατί είναι πραγματικά πολύ καλός μάγειρας. Δούλευε σκληρά και όταν έβλεπε κάτι που δεν του άρεσε, το έλεγε». 

 mylife.com.cy

Home